ASTRLX Posted December 17, 2012 Group: Members Content Count: 6 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 05/10/2012 Status: Offline Birthday: 10/07/1988 Share Posted December 17, 2012 Imam jedno pitanje ne znam da li ga postavljam na pravom mestu, ako gresim prebacite slobodno gde god ono trebalo da se nalazi. Sve u svemu instalirao sam ovaj PESEDIT PATCH 2.5 i tu jos po neke sporedne stvari da bi poboljasao uzitak igranja grafiku itd. (uokvireno je crvenim sta imam instalirano od tih dodataka za pes i konfiguracija racunara) evo postavicu sliku da ko se razume ako moze izadje mi u susret, zapravo pomogne mi STA DA RADIM DA MI NE KOCI VISE PES? Jel stvarno nema smisla ovako igrati.Razmisljam mozda je problem do graficke ili u ramu (nekad u ovom Setings-u pise mi za CPU da je OK nekad ovako GOOD),ili mozda neki program da se instalira...nisam pametan. Pa ako ima neko sa resenjem, neka javi.Hvala unapred svima koji zele pomoci.A evo i fotografije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted December 17, 2012 Group: Administrators Content Count: 4,864 Reputation: 492 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: iPhone Share Posted December 17, 2012 Imas ram 1gb, kreni od toga i vidjeces razliku odma :) U protivnom, ako nemas namjeru da povecavas ram, smanji sve na low u podesavanjima pes-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikyKg98 Posted January 14, 2013 Group: Members Content Count: 487 Reputation: 13 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/27/2012 Status: Offline Birthday: 10/05/1998 Share Posted January 14, 2013 pa nemora da ima 1GB moj drug ima 512 MB i samo ide ignore.zavisi koliki mu je procesor a + samo neka smanje rezoluciju i nek stavi na low i to ti je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted January 14, 2013 Group: Administrators Content Count: 4,864 Reputation: 492 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: iPhone Share Posted January 14, 2013 Ajde molim te nemoj da se pravis pametan, prvo procitaj moj post pre nego sto komentarises nesto. Sta si sad ti tu rekao a da ja nisam molim te? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikyKg98 Posted January 17, 2013 Group: Members Content Count: 487 Reputation: 13 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/27/2012 Status: Offline Birthday: 10/05/1998 Share Posted January 17, 2013 Jednostavno sam rekao da nemora da ima 1GB da bi mu radilo moze i na 512 MB samo kad ukljucuje igrucu ide ignore.i rekao sam da nema veze do Rama memorije nego do procesora ako mu secka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steks Posted August 17, 2013 Group: Members Content Count: 16 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/17/2013 Status: Offline Share Posted August 17, 2013 Idi iskljuci u podesavanja waiting for vsunc i idi desni klik na ikonicu i stavi da ti je igrica kompatibilna sa windows 3 :) smanjice dosta seckanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacho Posted November 27, 2013 Group: Members Content Count: 26 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 11/24/2013 Status: Offline Birthday: 01/13/2001 Share Posted November 27, 2013 Imam jedno pitanje ne znam da li ga postavljam na pravom mestu, ako gresim prebacite slobodno gde god ono trebalo da se nalazi.Sve u svemu instalirao sam ovaj PESEDIT PATCH 2.5 i tu jos po neke sporedne stvari da bi poboljasao uzitak igranja grafiku itd. (uokvireno je crvenim sta imam instalirano od tih dodataka za pes i konfiguracija racunara) evo postavicu sliku da ko se razume ako moze izadje mi u susret, zapravo pomogne mi STA DA RADIM DA MI NE KOCI VISE PES? Jel stvarno nema smisla ovako igrati.Razmisljam mozda je problem do graficke ili u ramu (nekad u ovom Setings-u pise mi za CPU da je OK nekad ovako GOOD),ili mozda neki program da se instalira...nisam pametan. Pa ako ima neko sa resenjem, neka javi.Hvala unapred svima koji zele pomoci.A evo i fotografije:[ATTACH=CONFIG]345[/ATTACH] lepo brt uradis ovo: skines kitserver, otvoris config i onda cekiras game speed lower to faster i onda kolko zelis ti ubrzaj ali pre toga idi na settings aplikaciju i uncekiraj wait for wysing i bice pes brzi tako sam ja uradio i meni je pomoglo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts