millwallnonelikes Posted yesterday at 10:40 AM Group: Members Content Count: 6 Reputation: 1 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 05/29/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted yesterday at 10:40 AM Preuzeo sam ponovo,stadion u Banja Luci i dalje sjecka ali Omladinski stadion je sada ok. Hvala puno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted yesterday at 03:05 PM Group: Administrators Content Count: 1,293 Reputation: 1,279 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted yesterday at 03:05 PM 4 hours ago, millwallnonelikes said: Preuzeo sam ponovo,stadion u Banja Luci i dalje sjecka ali Omladinski stadion je sada ok. Hvala puno. Pokušaćemo da ga re-eksportujemo i sredimo problematične objekte na njemu (ograde) koji nisu dobro optimizovani i stvaraju problem pojedinim korisnicima. Vuče se taj stadion tako još od 2019. Kada bude spremno poslaću ti u DM na test da vidiš da li je bolje. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola1992 Posted 22 hours ago Group: Members Content Count: 54 Reputation: 14 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/30/2024 Status: Offline Birthday: 10/05/1998 Device: Windows Share Posted 22 hours ago 8 hours ago, millwallnonelikes said: Preuzeo sam ponovo,stadion u Banja Luci i dalje sjecka ali Omladinski stadion je sada ok. Hvala puno. Takvu situaciju sam ja imao sa Anfiled Road i Signal Iduna Park, stadioni Liverpula i Borussie, probaj sa ovim dodatkom: https://www.mediafire.com/file/vtckubsqlg08bor/Stadiums+Turf+Nikola1992.rar/file Ubaciš ga u folder stadiona to je addon folder, u principu on menja turf, ali nakon toga meni radi bez problema, opet ovo ti šaljem dok Miloš ne odradi dugotrajno rešenje, bar pokušaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni999 Posted 7 hours ago Group: Members Content Count: 38 Reputation: 9 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 10/10/2022 Status: Offline Device: Windows Share Posted 7 hours ago Pozdrav drugari,izvinjavam se administratorima ako spamujem temu,par informacija mi treba i imam molbu za drugare sa foruma.treba mi ova faca Miletica ako neko ima (sve stare peceve ispreturah i po netu sam trazio ali nmg da nadjem) i ako moze neko da mi posalje folder Fk Crvena zvezda iz kit servera sa config fajlovima.I molba za administratore ako mi mogu reci u kom cpk fajlu se nalaze face domacih igraca,hvala unapred i izvinjavam se jos jednom ako sam spamovao temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksaaaa5545 Posted 4 hours ago Group: Members Content Count: 7 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/06/2024 Status: Offline Device: Windows Share Posted 4 hours ago Skidao sam fajlove od sinoc preko cele noci i do sada se nije instaliralo ni do pola. Jel zna neko u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted 3 hours ago Group: Members Content Count: 5 Reputation: 0 Achievement Points: 22 Solved Content: 0 Joined: 11/04/2022 Status: Offline Device: Android Share Posted 3 hours ago 49 minutes ago, Miksaaaa5545 said: Skidao sam fajlove od sinoc preko cele noci i do sada se nije instaliralo ni do pola. Jel zna neko u cemu je problem? E bilo je tako i meni, moze bit da je do interneta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaratic11 Posted 2 hours ago Group: Members Content Count: 23 Reputation: 7 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/13/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, Dzoni999 said: Pozdrav drugari,izvinjavam se administratorima ako spamujem temu,par informacija mi treba i imam molbu za drugare sa foruma.treba mi ova faca Miletica ako neko ima (sve stare peceve ispreturah i po netu sam trazio ali nmg da nadjem) i ako moze neko da mi posalje folder Fk Crvena zvezda iz kit servera sa config fajlovima.I molba za administratore ako mi mogu reci u kom cpk fajlu se nalaze face domacih igraca,hvala unapred i izvinjavam se jos jednom ako sam spamovao temu. u Folderu download/fa26_bpb.cpk i mf26_bpb.cpk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts