markoofduty Posted June 30 Group: Members Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/07/2015 Status: Offline Device: iPhone Share Posted June 30 Poz braćo, da li će se raditi BPB Patch za sezonu 25/26, zanima me i zbog SuperLige i BiH lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Duljaj Posted July 2 Group: Members Content Count: 13 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 12/01/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted July 2 Stvarno,mogli bi da izbace pec za ceo svet ako moze da de ubaci i zonska liga.Prosli patch je izasao pre 4 meseca,pitanje ti je skroz na mestu.BPB vidite da ljudi cekaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAGI_CZVBG Posted Saturday at 12:01 PM Group: Members Content Count: 2 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/15/2024 Status: Offline Device: Windows Share Posted Saturday at 12:01 PM Ja mislim da nema ko ni da radi vise.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sourcekv Posted 10 hours ago Group: Super Moderators Content Count: 814 Reputation: 352 Achievement Points: 5,678 Solved Content: 0 Joined: 12/27/2011 Status: Offline Birthday: 06/21/1992 Device: Windows Share Posted 10 hours ago Evo ovako, da svima bude jasno, bicu direktan. BPB Edit tim je sveden na svega par ljudi. Izrada jedne lige izizskuje dosta vremena, otprilike potrebno je oko jedan do dva meseca da se kompletira sve za jednu ligu u idealnim uslovima a uslovi su trenutno daleko od idealnih (samo Milos radi bazu, dresove radim samo ja, samo Bogi je aktivan od fejsmejkera, ostali su jako slabo aktivni). Kako Konami ne izbacuje apdejt za pes 2021, to znaci da je na nama trojici tehnicki da odradimo kompletno sve lige a vi onda racunajte koliko liga ima u pesu pa pomnozite sa vremenom koje je potrebno da se odradi samo jedna liga. Znaci sa trenutnim brojem ljudi, izrada patcha bi trajala minimum 2 godine, mozda i 3. Kako smo nekada mogli da koristimo druge lige iz Evo-Web patcha, i ta opcija je otisla u istoriju jer je i Evo-Web prestao sa izradom njihovog patcha. Sa druge strane, i kod nas je doslo do odredjene doze zasicenja jer realno niko vise nema nekog entuzijazma za editovanjem igre stare 6 godina. Opet, treba uzeti u obzir da mi ovo radimo u nase slobodno vreme, iz zabave i hobija, i logicno je da kada nesto postane opterecenje tu i zabava prestaje. Niti smo placeni za ovo niti trazimo ikome da plati, radimo ovo zbog zajednice i ljubavi prema pesu i fudbalu. Ako za uzvrat ne mozemo da dobijemo osnovno razumevanje onda nije problem u nama vec u vama koji nas pritiskate i forsirate. Danas je gomila tutoriala dostupna online i samo editovanje je olaksano do krajnjih granica tako da svako moze da nauci sve. Moj savet je da ocekivanja oko novih patcheva i apdejtova svedete na minimum (kao sto je i edit tim sveden na minimum) jer trenutno stanje stvari nam ne omogucava da editujemo na nivou na kojem smo nekada radili kada nas je bilo dvadesetak u timu. Ako zelite da pomognete zajednici, zasucite rukave, naucite nesto oko editovanja i boze zdravlja postanite deo tima. A i vreme je da neke nove generacije preuzmu stafetu, ipak mi svi guramo 30+ pa je sve teze uskladiti editovanje sa zivotnim obavezama, poslom, zenama, decom, finansijama... BPB je zvanicno na aparatima, videcemo koja je krajnja dijagnoza iako su naznake lose. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki97kg Posted 9 hours ago Group: Members Content Count: 8 Reputation: 11 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/05/2011 Status: Offline Device: Android Share Posted 9 hours ago Bilo bi lepo i predlažem da svako ko želi da igra patch sa našom ligom i ko stvarno voli ovu igru da svoj doprinos i da se skupimo i da vidimo ko sta ume i može da nauči. Mislim da nas ipak ima dovoljno na ovom forumu. Takodje, znam da ste protiv FL 26 Smokepatch baze, ali onda bi mozda moglo da se predje na virtuared ili fanurex (kako se vec zove) i da probamo bar Superligu da uradimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts