Jump to content
Oficijalni partneri

NemanjaBRE

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NemanjaBRE

  1. Moji stilovi su ubacivani i bice i u narednoj verziji,prema tome pssst.

     

    Ne gubi se decko. I ovde i na PES-Srbiji. Nigde u Creatoru ne pise tvoje ime, niti bilo kakav credits ili nesto tome slicno. Mogu i ja da kazem da sam radio dresove za KONAMI ali da me nisu stavili u credits i sad da trazim od svakog da stavlja moje ime kad god uradi dres. Uradio si nekoliko tutoriala i mislis da su svi sad naucili da rade grbove od tebe. Kad bude pisalo u Creatoru credits: Krofi onda trazi. Na kraju krajeva niko nije duzan da stavlja tvoje ime jer bi smo onda morali da stavljamo credits-e za svaki alat koji koristimo. Dok god nema nekog konkretnog dokaza nemas pravo da kukas ovako ovde kao da si uhavtio boga za muda. Toliko. Pozdrav.

  2. samo jedno pitanje u vezi patch-a.Jel ima neki igrac iz JSL-a da mu je uradjena faca o.O nikome niste uradili face ni igracima zvezde,partizana ni vojvodine pa samo jedno pitanje zasto niste uradili???

    Ubaceno je dosta faca, oko 200 za domace fudbalere tako da je verovatno doslo do greske pri instalaciji :)

     

    Delim isto mišljenje' date='sobzirom na prošle pečeve ovaj je razočaranje..[/quote']

    Zasto? U ovom je za razliku od prethodnih dodato mnogo toga cega ranije nije bilo... Ali ajde, pola vas stekne utisak samo zbog instalacije patcha koje se ne sastoji iz Next, Next, Next...

  3. sta je fora da kopirate sa pes serbia na BPB? to nije patch sa BPB. nego sa Edit tima Pes serbia..?

     

    Ne razumem stvarno tvoje pitanje i to zasto se Patch nebi postavio ovde? Kao sto rece Martin nije nikakvo rivalstvo vec promocija Patcha... I mi smo njihov Patch postavili kod nas na forumu, pomagali smo ljudima kojima je trebala pomoc koliko smo mogli, nadam se da ce tako biti i ovde :)

×
×
  • Create New...