Jump to content
Oficijalni partneri

adem_vaart

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by adem_vaart

  1. Kad sam pocinjao igrati BAL,stavio sam ime Ovako a ne OVAKO kao sto su svi igraci napisani,malo sam se za*ebao,u medjuvremenu sam stigao do 2017 godine i presao u man utd i bio najbolji igrac na svijetu i jos mnogo uspjeha ostvario,ali i dalje mi je smetalo ovo s pocetka,jedan dan dodjem na forum i ugledam BAL editor,naravno obradujem se,i udjem u igru namjestim da mi ime bude normalno ispisano uradim sve lijepo po propisu,prebacim na sljedeci dan,i u tunelu menadzer mi daje informacije stisnem x da predjem na sljedecu informaciju,kad ono ni da makne muzika svira sve ali igra zastopala naprijed, nazad, drzi, nedaj, nema pomoci.

     

    Ako je neko imao slican problem i uspjeo da ga rijesi,ili ako neko ima eventualno rijesenje,bio bih jako zahvalan

  2. I ja sam odigrao par utakmica

     

    Ево кратких утисака после неколико мечева,углавном поређење са првим демом.

    Пас игра по мени много боља него у првој верзији.Шутеви одлични,стварно је добар осећај када шутирате лагано или распалите по лопти.Голмани имају смешне багове,али укратко су бољи,раде када треба и то ми је довољно.Графика иста као први демо,надам се да ће по оним клиповима из фул игре бити,без блура и оштра.Сви кажу да је то због демо верзије,да би била лакша.

    У сваком случају,пес6 иде у пензију за сада.Овде имам тоталну контролу и СЛОБОДУ.Од мене после пар утакмица оцена 8.5/10. Гемплеј одличан,и нема пуно багова који баш сметају.С`обзиром на катастрофу од пес 2011 овај је одличан,и може комотно да се игра,бар годину дана.

     

    + 1

×
×
  • Create New...