Jump to content
Oficijalni partneri

VaskeKtz

Members
  • Posts

    468
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by VaskeKtz

  1. Ako sam ja za kompjuterom 1-2 sata u toku nekog dana, to znaci da ja treba svaki sekund da potrosim na izradu stadiona? Stadion ako stoji u kompu i ceka da bude zavrsen, ne znaci da je propao, vec da taj koji radi nema vremena da ga zavrsi, jeste dosadni ko da radim ne znam ti kolko poznat stadion, a stadion je realno najgori u ligi, kad zavrsim bice gotov.

  2. Uradio sam osnovne delove tribina. To je onaj najkaksi deo posla. Sad treba da dodam neke detalje (reklame, klupe i ogradu na sve tribine da postavim). Posle toga treba pozadinu sto je najtezi deo posla.

    Sledeci skrinovi ce biti kada uradim klupe,reklame i ogradu.

    stadion_2.jpg

    stadion_1.jpg

  3. Na prvoj polovini slika su zapad i istok polu-puni, jug prazan, i sever skoro pun (osim onog malog dela do istoka i zapada)

    Na drugoj polovini slika je Marakana u Master ligi gde je automatski smanjen broj gledalaca. Ako si nekad igrao ML primetio si da na pocetku nikad ne bude pun stadion, nego budu razbacani samo navijaci ovako...

  4. Uradio sam mini-update Marakane, a renderovanje u zavrsiti do sutra uvece; i bice bolja sigurno od ove prosle. Stavio sam sada da stolice budu malo razlicitije, kao i u stvarnosti. Takodje sam i popravio teksturu betona. :D

     

    sever.jpg

×
×
  • Create New...