Jump to content
Oficijalni partneri

strale95

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by strale95

  1. opet ponavljam:u našoj ligi to prolazi ali ko će protiv nekog evropskog tima da ti doturi loptu do šesnesterca???

     

    Zato treba da pojacamo bekove, a ne da prodamo pola tima, dovedemo neke likove iz nase lige i da posle ocekujemo nesto u Ligi Sampiona..

  2. neznam zašto ali mislim da je ovako bolje Tejgo definitivno nije za evropu nijedan go nije dao sa prodorom ili šutem iz daleka sve negde sa par metara ili glavom ali sa takvom igrom nije za evropu koće protiv npr. mančestera ili nekog drugog velikog evropskog tima da ti doturi loptu na gol liniju a ti sam da je ćušneš za evropu je potreban napadač poput mfele

     

    Зато је он центарфор, није његово да он сад јури по терену, дрибла и да на крају да гол са 20м. Он чека лопту, па кад је добије у 16-ерцу он ће да опали.

  3. Ја имам једно питањце, када играм на нашим стадионима ПЕС ми сецка, а када играм на неком стадиону који је Конами направио не сецка. Да ли ја трипујем или.. ? Не сецка он пуно, али сам приметио разлику.

  4. Još jedan povratnik u Humsku?

    00051170.jpg

     

    Kako dođe vreme za transfere, tako se njegovo ime poveže sa timom u kojem ga navijači najviše pamte po golu protiv Dnjipra, koji je tada obezbedio Partizanu prolaz u narednu rundu Kupa UEFA. Miroslav Radović, vezista Legije, ponovo je aktuelan kao moguće pojačanje crno-belih na desnom boku, saznaju beogradski mediji.

     

    Momak rođen u Goraždu poseduje srpski pasoš, tako da ne bi zauzimao mesto stranca u timu iz Humske. On je 2006. godine otišao u Poljsku posle tri sezone u Partizanu. Za "parni valjak" je odigrao 49 zvaničnih utakmica i postigao osam pogodaka. Pozitivna okolnost po crno-bele jeste što njegov ugovor sa Legijom ističe ovoga leta, pa srpski šampion ne bi morao da plati obeštećenje za usluge svog bivšeg fudbalera.

     

    sportal.rs

  5. Volkov prva akvizicija crno-belih

    VOLKOV_0002.jpg

     

    Prva lasta je sletela iz Moldavije u liku Vladimira Volkova (6.6.1986.) dosadašnjeg igrača Šerifa iz Tiraspola.Momak igra na mestu levog beka, raspolaže izuzetnom brzinom, snagom i razornim udarcem, a ugovor je konačno juče i zvanično potpisan na 3 godine.

     

    Kada se pogleda njegov razvojni put i gde je trenirao, dolazi se do zaključka da je dobro igrački ’potkovan’. Naime, počeo je u sedmoj godini u Radničkom sa Novom Beograda (izuzetna škola fudbala) kod trenera Pere Kovačevića, a u kasnijoj fazi ’pao’ je u ruke Vladice Lovića, starog fudbalskog velemajstora. Po isteku omladinskog staža igrao je u BSK-u, Portimonenseu (Portugalija) i OFK Beogradu, da bi mu poslednja destinacija pre dolaska u Partizan bio moldavski Šerif iz Tiraspola.

     

    Pošto je juče pre podne ugovor i ozvaničen sa njegovim bivšim klubom, Volkov je mogao nesmetano da se priključi novim klupskim drugovima i odradio je prvi trening na Zemunelu.

     

    partizan.rs

  6. Veoma popularna pucacina, kako u svetu tako i kod nas. Preko 4000 servera hostovano u Srbiji. Pisite o vasim iskustvima iz igrice, stavljajte rezlutate, serveri na kojima igrate...

×
×
  • Create New...