Jump to content
Oficijalni partneri

vele08

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by vele08

  1. On 14. 04. 2019. at 4:54 PM, LazarMilanovic said:

    Ne da mi da udjem u igricu crashuje mi se kada upalim,molim vas za pomoc ne mogu nikako da namestim?

    kod mene se desi sledeće:pokrenem bpb patch u redu , prethodno pokrenem sider.exe ali kad igram nema uopće stadiona koji su navedeni u map team. Evo slika datoteka , dali treba sta podešavati u sideru. hvala

    rijesio. Sider treba pokrenuti kao admin.

     

    bpb.jpg.4132b49f910c06e33e5bb6dd3a2770ad.jpg

    bpb.jpg

  2. On 26. 12. 2018. at 5:48 PM, Srlepk976 said:

    Imam problem sa v 1.1,kada ga instaliram bpb peč se potpuno izgubi tj.pojavi se samo običan pes,v 1 mi je normalno radio i stvarno imate od mene sve pohvale.Ima li rešenja za ovaj problem ili ja negde grešim prilikom instalacije,putanju sam naravno stavio gde je instaliran pes.Pozdrav

     

    kod mene isto uopće nema klubova iz balkan lige

  3. Ova verzija patch-a ide na suv pes, znaci ne treba ti predhodne verzije patch-a i moras instaliras stadione jer bez njega ti patch nece raditi.

    Instalirao na čist pes i kada uđem u igru pojavi se ovo :unable to load because data a from different version .

    Download new contents to update to data. Inače osnovna verzija je 1.01. Kada otvorim igru prikaže verziju 1.03 ali data pack nema ništa.
  4. Vidi gde ti je instaliran peč, verujem da ide u C:  a tebi je možda u nekoj drugoj particiji

    Instaliran je na particiju D i putanju sam promijenio prilikom instalacije ,igru pokrenem

     normalno putem ikone pesboxa sa particije d. Ali izgleda je problem u verzijama 1.1 i 1.2. Koliko sam skužioi treba samo deinstalirati verziju 2.0 a ja sam išao na čisti pes pa vjerojatno zato i nema pesbox lige.

  5. Instaliraj update i na obicnom pesu pa opet v5, i ljudi citajte po forumu da se vise ne ponavljamo

    kada idem ponovo instalirat nako update običnog pesa, v5 datoteka rld.dll pokazuje 0 kb da nije utome problem a i pokušao sam ući u gameplay i napravit detach i atach bpb ali mi ne prihvaća ni jednu funkciju. inače antivirus je isklučen..

  6. instalirao sam sve kako je rečeno sa svim starim verzijama i fix, ali nakon ulaska u igru nema mi bpb lige nego je portugalska liga. da li je opt problem u postavkama jezika ili nešto drugo, inače u verzi 4 nije bilo problema.

    kod ulaska u igru Nova roba je 5.0 v1.4...hvala

  7. Nisi otkljucao u Extra Content orginal club lineups.A drugi razlog je mozda sto nisi odabrao kada si tek pocinjao master ligu orginal club line up nego one igrace druge.

     

    P.S Imam jedno pitanje.Da li ce biti update ovog patch-a da li ce novi stadioni biti,da li ce se ukloniti blur na nekim stadionima,I NAJVAZNIJE DA LI JE MOGUCE da vi npr kao liga prvaka napravite okole one sponzorske table da pise npr balkanska liga itd tako :D

     

    Lp

     

    Evo problem je riješen. U ml prije početka treba postaviti na Club Team Lineup ,pa onda odabrati tim iz lige koji želiš........i onda je sve OK

    Hvala na pomoći

×
×
  • Create New...