Jump to content
Oficijalni partneri

Edin79

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Edin79

  1. Pozdrav, imam jedno pitanje, da li je moguće promjeniti strukturu lige, na primjer Spanske koja sada ima 20 ekipa i 38 utakmica po ekipi, da bude kao Hrvatska liga sa 10 ekipa koje igraju međusobno po 4 puta (36 kola)?

    Nešto sam pokušao u editoru i kad gledam competition regulatinos piše mi kako treba ali kada igram ima samo 26 utakmica u sezoni.

    Hvala unaprijed

  2. 21 minutes ago, bogi888 said:

    Ocene igrača možeš u samoj igri editovati, za ostalo ejogc editor.

    Hvala puno, za ocjene sam mislio imate li vi neki šablon po kojem odredjujete ocjene kada pravite ili je neka lična procjena

    Lp

     

  3. Pozdrav, pitanje ako možete da preporučite neki program i tutorijal kojim se mogu promijeniti grb, naziv ekipe i dresovi i kako odredjujete ocjene igraca. Pokušao bi napraviti nesto za sebe dok cekam vas upadate.

    Hvala unaprijed

  4. 5 hours ago, Kurban said:

    Kao navijac Sarajeva ti kazem da Milanovicu ugovor istice za mjesec i da ce nogu dobiti :D Da se ne patis sa njim, osim ako nemas zelju da ga odradis, onda ja nemam nista protiv

    Bolje mozda Salčina da odradiš umjesto Milanovića ako imas mogucnost

    • Like 1
  5. Stvarno kako gledas stranice od prve da zadnje sve bolje i bolje face. Svaka cas druze.

    Zanima me samo jesi li imao u planu facu za Đokanovica iz Sarajeva, jer je trenutno najvrijedniji igrac lige( naravno ako ima materijala (slika) da mozes).

     

×
×
  • Create New...