Jump to content
Oficijalni partneri

ncuk

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ncuk

  1. 10 minutes ago, rasovukadinovic said:

    Ako imaš original PES i naš peč sve će da radi normalno, pa i ja sam deo edit tima pa sam ko i ti i svi skinuo peč sa foruma i sve mi radi. Probaj opet polako i uživaj. 

    Original je naravno, ali neće. Takođe dosta ljudi se na isto žali. Znaš kada si mi poslao neki fajl koji sam zamenio (ne mogu se setiti koji beše), onda više ne izbacuje, ali nije igrivo jer ima dosta dummy igrača.

  2. Kapiten vam je bio smrad Boris Tadić, a zamenik Tole lopov. Jedino ste tada mogli da osvajate, jer je cela liga bila sastavljena od vaših filijala. A par ekipa koje vam nisu bile filijale, to je odrađivao sudija.

    Ovo danas nije ni nalik na to vreme, vama i danas sudije donose 2. mesto. Da nije njih vi ni 2. ne bi bili.

    Mi u Evropi potvrđujemo svoju snagu, a vi ste smešni. Tako da vam ostaje uteha samo PES. U njemu možda i osvojite nešto.

    Toliko vas grize da preko PES-a iskaljujete bes. Baš jadno.

  3. Završio sam drugo prvenstvo u ML, ali pre kraja cele sezone odigram prijateljsku sa reprenzetacijom Srbije protiv Hrvatske (pošto sam prihvatio i repku), ali nakon utakmice kada kliknem na next, izbaci iz igrice. Probao sam desetak puta i uvek izbaci i nema šanse da se nastavi. Probao sam i da stavljam crtice u nazivu foldera modules (-modules), da ga ne bi učitavao i na editoooo i na beditooo i ništa ne pomaže. 

×
×
  • Create New...