Jump to content
Oficijalni partneri

Stipe_Srdaa1312

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stipe_Srdaa1312

  1. 17 hours ago, kara11213 said:

    Ne znam kako da ti pomognem ali imam da kazemo svoja iskustva sto se performansi tice, naime imam ove specifikacije (slika dole) i igra mi radi inzvanredno na ovom patchu, sto nije slucaj kod drugih. Na ostalim patchevima (EvoWeb, Pessmoke, Dream Patch) sam uvek imao oko 30-40fps, dok na BPB Patchu imam konstantno 60fps ni sam ne znam zasto. Eto kod tebe obrnuta situacija. Ja ti ne mogu pomoci ali sam zeleo da kazem svoje misljenje.

    Pozdrav.

    download.png

    Hmm zanimljivo, evo moje performanse, znam da nisu najbolje kao i u tvom slučaju ali me buno što mi PES2020 nije framedropao a ovaj je... također sam primjetio da mi je na drugoj igri dolazilo do framedropova pa neznam jel problem možda i sa procesorom.599402419_pesspecifikacije.PNG.ea36fb161c65c9eddadeaa9d847d3fd1.PNG

  2. Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti.  (*već sam stavio u general ali nisam bio siguran jel treba tamo ili ovdje)

  3. Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti. 

×
×
  • Create New...