Jump to content
Oficijalni partneri

Vendetta97

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Vendetta97

  1. 2 hours ago, Sm994 said:

    Onako na prvu mogao sam primijetiti da svaki od trenera ima normalan outfit osim Mulalica 

    To jest kada sam aktivirao mlmyteam za FK Zeljeznicar 

    Da li se to desilo jos kod nekog ,ako mozete provjeriti

     

    Kod Mulalica bas i ja ga koristim ima full outfit trenerke i ostalo

  2. Ne znam, ali kad se igra uzvratna utakmica u kupu što se bh premijer lige tiče na scoreboardu baguje 'uzvratni rezultat' tj trebalo bi ga biti al ga nema, u prošlom peču koliko znam nisam imao taj problem.. Ali helem nejse znam da ste rekli da ćete raditi nove scoreboarde za sve trenutne lige.. nema veze

  3. 11 hours ago, daka11213 said:

    Pozdrav, da li postoji neki nacin da vidim sve timove koji su u samom patchu prije nego sto skinem i instaliram sam patch?

    imas na yt kanalu njihovom kako instalirati ovaj patch pa je kolega preletio neke timove

  4. 33 minutes ago, Dimke said:

    Samo da pitam koliko sezona ce se moze igrati? prvi put kada sam skidao pach mogao sam samo 3 sezone posle toga crashuje igrica pa da pitam ocel tako biti i u ovom slucaju.

    Nece ako imas org igru

  5. 2 hours ago, shado said:

    svaka čast patch je top topova....za ovo je vrijedilo čekati, a bome vrijedi i koju donaciju dat.....sve super odrađeno, od dresova, lica, navijanja, scena, ma vrh...jebes fifu ovo je zakon....samo jedno pitanje, zašto mi kod ovih classic ekipa svi imaju bijele dresove?

    A jbg mi svi pricamo da im damo donacije a niko konkretno da poduzme nesto da se ovi momci nagrade.. Nakon silnog peglanja 'kad ce' do pravljenja patcha.

    Malo skorije su pisali vezano na upit o tome prelistaj forum

    • Like 1
  6. Hajde što željno isčekujemo više od pola godine događaj koji će nas zasigurno obradovati sve nas, i što imamo ovako jak komjuniti zajedno sa kreatorima ove zakrpe ali što mi isto tako Vas možemo pratiti haha to je čudo neviđeno.. E pa eto raja iskopah i ovu informaciju koja će Vas zasigurno obradovati kao što je i mene kada sam je prvi put pročitao.. To za novu godinu pada u vodu, opet mislim da će to biti i prije. LP :D

    spacer.png

     

    • Haha 1
  7. 50 minutes ago, milos987 said:

    Samo u glavi premotajte koliko imamo posla sada da radimo, 21/22 dresovi za sve ekipe u igri (ne samo domaćim ligama nego igri), svi trasferi, plus tona igrača kojih nema u bazi (ne samo domaće lige nego u igri), plus na sve to da se srede neke stvari kao što je koja nova press sala, trenerka, stadion, faca, budite strpljivi, pokušavamo da završimo što je prije moguće, bukvalno ništa ne može da se iskoristi od stranih autora (jer nije ni izašlo (EvoWeb)), niti od Konamija jer je baza urađena za samo top 5 liga, ovo gdje je veći problem (Holandija, Rusija, Portugal, druge loge) ne postoji. Imamo neki datum u glavi koji bismo htjeli da ispunimo ali kažem opet nadamo se što prije.

    posteno, cekamo 

    • Like 1
  8. 3 hours ago, sourcekv said:

    Evo da ne bude kako samo izbegavamo pricu oko apdejta.
    Apdejt koji stize cak i nije apdejt nego kompletno nov patch i imace brdo novih stvari ubacenih. Bice ukljuces switcher da mozete da birate lige koje zelite da ubacite.
    Tacan datum izlaska ne znamo jer jos nismo zavrsili sve sto nam je neophodno ni za testiranje tako da necu da dajem neke odokativne datume, recicu samo da se svi nadamo da ce biti uskoro i radimo na tome.
    Sve u svemu, bice svega i svacega, nekih iznenadjenja, nekih davno obecanih stvari koje nismo ranije uspeli da sredimo i mnogo toga jos.
    A sto se tice donacija i slicnog, politika foruma je da se patch ne naplacuje i tako ce i ostati, medjutim, vecina clanova edit tima ima svoj paypal nalog povezan sa profilom pa ko zeli moze i tako.

    Hvala na odgovoru, rekli ste što ste trebali reći kroz ove mjesece koje čekamo konkretno da nam neko kaže i to se upravo dogodilo, ponavljati se nemojte ostaje samo da čekamo taj dan. 

    Da ponovim i ja za njima, bolje platiti ovaj patch nego dlc za esra*e.

    Hvala i adio

    • Like 1
×
×
  • Create New...