Jump to content
Oficijalni partneri

popkezarkovac

Members
  • Posts

    68
  • Joined

Posts posted by popkezarkovac

  1. 5 hours ago, eciv said:

    Moze jedna za rubriku pozdravi i zelje eo ovako: Pozdravljam tetku uz pjesmu...:ag: salim se ...evo jedan prijedlog ako ko slusa i ako bude novog updatea ...Dali bi se moglo da se naprave personalizirani menui za neke od vecih klubova Balkana (hajduk, dinamo,zvezda,partizan ....) sa pjesmama za svaki klub znaci start screen sa slikama igraca ,stadiona itd i kad vrtimo kroz menu da sviraju pjesme kluba ciji meni smo instalirali jer ove pisme od konamija su vise dosadile a i cool bi bilo da sviraju himne i navijacke pisme omiljenog nam kluba .Eto al ako je sve to skupa previse posla zab da sam ista napisa i bude te mi pozdravljeni i zivili :br:

    A sta si mislio da to moze da se podesi u switcheru ili da bude pojedinacno 

  2. 2 hours ago, sourcekv said:

    Evo da ne bude kako samo izbegavamo pricu oko apdejta.
    Apdejt koji stize cak i nije apdejt nego kompletno nov patch i imace brdo novih stvari ubacenih. Bice ukljuces switcher da mozete da birate lige koje zelite da ubacite.
    Tacan datum izlaska ne znamo jer jos nismo zavrsili sve sto nam je neophodno ni za testiranje tako da necu da dajem neke odokativne datume, recicu samo da se svi nadamo da ce biti uskoro i radimo na tome.
    Sve u svemu, bice svega i svacega, nekih iznenadjenja, nekih davno obecanih stvari koje nismo ranije uspeli da sredimo i mnogo toga jos.
    A sto se tice donacija i slicnog, politika foruma je da se patch ne naplacuje i tako ce i ostati, medjutim, vecina clanova edit tima ima svoj paypal nalog povezan sa profilom pa ko zeli moze i tako.

    Kako bi otprilike izgledao switcher

×
×
  • Create New...