Jump to content
Oficijalni partneri

shado

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by shado

  1. svaka čast patch je top topova....za ovo je vrijedilo čekati, a bome vrijedi i koju donaciju dat.....sve super odrađeno, od dresova, lica, navijanja, scena, ma vrh...jebes fifu ovo je zakon....samo jedno pitanje, zašto mi kod ovih classic ekipa svi imaju bijele dresove?

  2. On 11/12/2021 at 9:00 AM, MirkoF said:

    Prvo da pohvalim sve vas na trudu koji ste uložili da ovaj patch izgleda sjajno i hvala puno svima što ste nam ulepšali ovu igru. Patch izgleda sjajno sa svim reklamama, dresovima i svim detaljima. Igra je sada zaista fenomenalna. Imam za sada samo jedan problem dok igram master ligu sa Partizanom. U ligi šampiona sam imao dva puta problem a to je da kada sam igrao sa Olimpijakosom u gostima i sa Čelzijem isto u gostima stadion mi je bio potpuno crn i uopšte se ne vide igrači. Vide se samo one strelice igrača, poneka reklama i reflektori gornji deo a sve ostalo je crno. To se desilo za sada samo sa Čelzijem u gostima i Olimpijakosom a kad sam igrao kući sa Partizanom sve je radilo normalno. Da li je to greška u patchu ili je nešto drugo u pitanju?. Ovako igra radi normalno i nema nikakvih grešaka osim što je Grizman Srbin pa sam to u Editu ispravio :). Da napomenem da nemam original igru nego bypass verziju ali sve radi normalno čak i druga sezona sa kojom su mnogi imali problem radi super.  Drugo pitanje je gde kupiti PES 2021 po nekoj normalnoj ceni i da li je bezbedno kupovati igre na Kupujem Prodajem kada prodaju onaj aktivacioni kod za steam? Hvala unapred na odgovorima.

    ja sam uvatio na stranici Fanatical za nekih 5 eura....ali da i taj HRK Game ti je dobar, a imas i GAMIVO....sa tih stranica sam znao uzimat igre i nikakvih problema nisam imo.....sad ce ti black friday pa bez problema mozes nac za 4-5 eura

    • Like 1
×
×
  • Create New...