Jump to content
Oficijalni partneri

dragoslav61

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dragoslav61

  1. 22 hours ago, Valentino14 said:

    Pozdrav, kada idem u igru preko sidera, konstantno mi uključuje Steam i neće mi ući. Kako da to složim? 

    Jeste li glupi ili se pravite glupi, patch je pravljen na originalnom pesu, za bagove na narodonoj verziji oni ne odgovaraju i trebate se sami snaci, jer se za to dobija ban. Prije registracije na forum čitaju se pravila.

     

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. 1 hour ago, Stipe_Srdaa1312 said:

    Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti. 

    Pogledaj u settings je li ti iskljucen vsync

     

  3. 3 minutes ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said:

    Ajmo ne računati na EvoWeb jer se plaća, za Dream sam samo čuo, sve ove godine sam  koristio Smoke peč. Meni je bio sasvim dobar, naročito onda dok su momci na tom peču stvarno radili, danas je to nešto drugo. Moje je mišljenje da niko nema peč kao ovaj, i niko ne pravi ovako kvalitetan.

    Smoke ne valja da ne kazem cemu, EvoWeb i BPB naravno :) najbolji

     

  4. 6 minutes ago, kara11213 said:

    Pozdrav dobri ljudi,

    Imam jedno pitanje ne vezano za nase lige. Naime, zanima me da li je ikako moguce da se ubaci custom takmicenje na foru UEFA Liga Konferencija ili UEFA Superliga navodno ta dva takmicenja ce uskoro stupiti na snagu pa me zanima da li je mogu da se nekako implementuju u PES?

    Hvala.

    To ce vrv bit u sledecem pesu, jer ta takmicenja koliko znam dolaze tek krajem sledece godine ?

  5. 1 hour ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said:

    Hvala kurcu da je Eto Veb izašao, nevjerovatno. Imam PES na kompu a nisam ga ni igrao jer nema peča, nisam instalirao drugi, čekao ovaj i nikad izaći. Mislio sam da se momci zajebavaju kad rekoše za novu godinu a ono će stvarno za novu godinu izaći... Zato sad ima da legnem na PES kad ljudi izbace PEČ, neću se skidati s njega ko dijete s Trešnje. Najvći seks bi bio da nakon što sam čekao ovaj peč kad ga instaliram on počne prijavljivati greške zbog toga što nemam original, ali ajde valjda nisam toliki baksuz..........

    Ja sam uzeo pes za 18e. to nisu neke pare tako da mislim da bi ti najlakse bilo da kupis pes, da se ne bi posle jebavao sa bugovima.

     

×
×
  • Create New...