Jump to content
Oficijalni partneri

neckee01

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by neckee01

  1. On 8/1/2023 at 11:06 AM, Hobbit said:

    Kad si te stadione skidao uz koji pec?

    Uz ovaj najnoviji. Posle sam skidao dodatne stadione sto je kacio Beli19 valjda, ali nisam siguran da tu ima domacih stadiona, to su uglavnom za strane lige tako da mislim da to ne bi trebalo da je problem.

  2. On 11/11/2022 at 6:04 PM, eciv said:

    Ma znam da se moze ubacit al zar sve to i puno vise vec nema u "nasem" balkan pes patchu ? Tamo moras ubacivati facu za jednog Ronalda a ode samo sta dica iza gola sta skupljaju lopte nemaju face. Znaci toliko je detaljno...navodno bolji gameplay a i tu nevidim neku razliku...stvarno nevidim cemu toliki hype oko obicnog patcha... Trubrits, spoonypizzas itd svi to stremaju....Triba im poslat  ovaj nas ako ikad izade pa da vide kako se to radi:bd::af:

    A i taj modirani gameplay je sranje, da bar izgleda realnije a ono jos gore izgleda. Kako su ga najavljivali ocekivao sam neki mix gameplay-a iz PES 18 a grafike iz PES 21, a ustvari su samo pecovali pes 21 i to mnogo slabije nego drugari sa BPB-a koji do detalja sve perfektno odrade.

    • Like 2
  3. 4 hours ago, Dime123 said:

    Igrica kresuje u master ligi na kraj 2 sezone u Nacional team annoucment, cim kliknem next crash, i nemoj te da mi pricate do sad sam dobio oko 10 komentara "Kupi originalnu igricu" i ako pola njih ne cita DA JE IMAM. Evo slika posto mi je muka trazim odgovor njih 10 mi prica kupi igricu a njih 5 malo se potrudi da nadjes na forum. Toliko je tesko nekome da obljasni sta i kako. PES-2021-ORIGIGI.png

    Brate pisano je vec o tome, nisi jedini kome se to desava, ceka se update i trebalo bi posle toga sve lepo da radi..

  4. 19 hours ago, Camora_ said:

    Imam jedan bug da prijavim znaci starto sam sezonu sa FK Partizan i odigro sam sa njima 2 sezone i do 31 dec i onda preso na everton i zavrsio polu sezonu do juna zavrsim mec sa prijateljski mec reprezentacije i crashuje mi vec 3 put 

    eto posto bi bilo meni barem interesantnije da zavrsim sa nekim nekoliko sezone i krenem u taj save sa novim klubom :D

    I meni kresuje na kraju 3. sezone ML, cekamo update vrv je do toga..  xd

  5. On 8/8/2021 at 6:38 PM, neckee01 said:

    Sta bi mogao da bude problem kada odigram finale Lige sampiona u trecoj sezoni master lige, i nakon zavrsetka igre kad treba da se vratim u meni ML igra kresuje. Probao sam sam jos dva puta da simuliram rezultat ali opet izlazi iz igre? 

    Jel ima mozda neko neki savet kako da "premostim" ovaj problem, jer je greota da propadnu tri sezone ML. :ag: I da, original je PES..

    • Like 1
×
×
  • Create New...