Jump to content
Oficijalni partneri

Bibi

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bibi

  1. 1 hour ago, milos987 said:

    Momci, stanje je ovakvo. PES 2021 izgleda ostaje ista igra, tako da ćemo najvjerovatnije obustaviti dalji edit za 2020 i polako se glavom pomjeramo ka novom PES-u, kako biste patch za 2021 što ranije dobili. Imamo jednu još luđu ideju u odnosu na ovu godinu, za to će nam naravno trebati i pojačanje. Voljeli bismo da se javi u dm (Meni) ko god misli da je sposoban da nešto nauči i pomogne. To nije nikakva filozofija, trebaće pojačanje za izradu mini lica i ingame faca. Ja ću za to snimiti video tutorijal i sve fino objasniti. Ponavljam to je tek za 2021, ali nadamo se da će baze biti iste (gotovo smo sigurni) tako da će se većina sadašnjeg patcha prenijeti.

    Ja mogu mini face. Ako moze samo jos da  se napravi stadium pack sa komplet others stadiumima + apdejtovan of i cista 10/10

  2. 1 hour ago, milos987 said:

    Nije jer ima blokada za liveupdate. Ne znam da li je pokrenuo igru preko sidera?

    Pokrenuo sam bio ali opet isto, reinstall sam i opet odradio i sad radi sve normalno, ne znam do cega je bilo prosli put.

    Mozda bi mogli za sledeci patch da stavite stadioni da se ubace sa strane ( da budu i strani, primer radi real nema svoj stadion itd..)

  3. 14 hours ago, bojanredstar said:

    Sve ti je dobro rekao, nisi u kafani da narucujes kako ti se digne.

    Budite srecni sto vam sve ovo neko radi za dzabe, obzirom da ne znate sami.

     

    Inace kad god izlazi Konami update, pre nego sto apdejtujete igru uradite bekap exe fajla igre, dva dpfilelist fajla iz download foldera i iz documentsa folder od pesa 2020.

    Pa samo rotirate kasnije te fajlove i igra ce vam biti na staroj verziji i igrate patch normalno.

    Sto se stresiras, idi popij lek, ce dobijes srcku. 
    Predlog je da se uradi apdejt da bi svi mogli da igramo a ne da cekamo mesec dana, zabole me ona stvar ako nece da bude izbacen apdejt.

    Pozdrav.

×
×
  • Create New...