Jump to content
Oficijalni partneri

MatejaPES12

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MatejaPES12

  1. 8 minutes ago, HajdukTH00 said:

    Ponekad mi se usred igrice smrzne slika i sve i izbaci,crashuje se. Npr. Sad igram i zabijem gol i kliknen za skip i samo se smrzne i izbaci. Do cega moze bit?

    koje su ti specifikacije komp? I ja sam imao taj problem dok sam igrao na low end pc, sada sam trenutno na ryzen 5 3600 i nikad nisam imao crash

  2. e ljudi samo da javim popravio sam bag u patchu da neki igraci nemaju kopacke, ali neki igraci imaju problem sa tetovazama evo konkretno Verrati nisam primetio da jos neko ima problem da im se tetovaze ne vide lepo i imaju dosta boja na rukama a nekad im je ruka skroz crna, da li ja nisam nesto lepo uradio ili je do patcha? P.S. Sada sam igrao i imaju dosta igraca u ligama petice problem sa tetovazama, dok u nasoj srpskoj ligi nema niko problem sa tetovazama.

  3. On 3/27/2020 at 1:18 AM, milos987 said:

    Što se pucanja tiče, jedino koje je za sad sigurno je u Hrvatskoj Ligi i protiv Kruševca. U prvom slučaju scoreboard, u drugom slučaju Stadion, obije su ispravljene. Pucanje u Ligi Šampiona nismo zabilježili. Imate li original igre ili bypass verzije?

    Mislim da je mozda do mog  kompa jer ako mi se ekran zaledi onda nije do patcha vec do mene,inace imam original igricu

    evo specifikacije:

    inace koristim laptop

    Graficka:Intel HD graphics 520

    Processor: intel core i3-6100

    RAM:8GB

    Rezolucija:1920 x 1080

    sada trenutno imam 30gb prostora na hard disku (:C) od 191 gb

     

  4. 2 hours ago, raca86 said:

    Citaj malo unazad,videces da crasha svima,i da se to ispravlja u 2.5 verziji koja samo sto nije izasla,nema potrebe biti vulgaran dovoljno je da procitas postove jer nisi jedini u problemu.

    brt jel tebi mozda crashuje u ligi sampiona i ligi evrope,imam dve master lige na jednu mi crashuje na drugu ne,da li znas kako da resim problem ili sam nesto ja zajebao?

  5. 10 minutes ago, milos987 said:

    Ne znam koje krešovanje? Kakve tetovaže? Budi precizniji.

    kad igram ligu sampiona ili ligu evrope meni krashuje ne uvek ali desava se vise puta u sred utakmice izbaci me iz igrice ili mi se zaledi ekran, a sto se tice tetovaza nekim igracima npr.Kolarovu ne samo njemu vec i nekim drugim igracima(ne svima) koji imaju tetovaze su ruke iz daljine nekad totalno crne a nekad bele i drugih boja dok na primer iz bliza igracima se lepo vide tetovaze.

  6. Ja imam problem u master ligi a to je crashovanje,meni sve lepo tera do nekog dela sezone (u mom slucaju Liga Evrope cetvrtina finala) a nekad cak i Liga Sampiona,i kada hocu da igram u cetvrtom minutu igre meni kresuje ne samo u 4 minutu vec i u drugim vremenskim periodima,a takodje hocu i da skipujem mec posto ako igram crashovace mi ali i kada skipujem opet,ne znam sta bi mogao da bude problem neverujem da je do mog kompa jer kao i sto sam rekao nekad nece da mi crashuje.Da li vi imate neko resenje ili bar potencijalni problem koji bi mogao da bude.

×
×
  • Create New...