Jump to content
Oficijalni partneri

grobar123

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by grobar123

  1. 4 hours ago, milos987 said:

    Ingame face za crnogorce treba da odradimo, za sad imaju samo Budućnost i Sutjeska. Biće trofeji za BHT, CFL i HNL, vidjećemo bar za lige, ako se stigne i kupovi. Stadion u Lučanima i Surdulici, možda i Ivanjica, sve imamo gotove, samo da ubacimo. Sigurno će biti MLMyTeam server za Hajduk i Dinamo, a ako se stigne i još koja ekipa, nove face i to je to. Nećemo remetiti ML, samo grafički dodaci i to je to.

    Interesuje me da li će biti možda i po neki stadion za 1.CFL ligu 

  2. 10 hours ago, milos987 said:

    Tako je, previše bi bilo, morala bi jedna od bitnijih liga da ispadne, a Danci ne mogu jer imaju specifičan sistem. Ostaju svakako 3 u Other Dinamo, Hajduk, Rijeka ili Budućnost, Sutjeska i Iskra. Ne znam da li ćemo stići do V3 ingame face za CG ligu, ali svakako to neće remetiti kasnije ML ako se doda kroz 3.5.

    Da li ima novih stadiona ? :D

  3. 19 minutes ago, Lurix said:

    Ovako. Pes cu verovatno u neko skorije vreme izbrisati ukoliko ne nadjem resenje. Ovakva je situacija. Cetvrtina finala Lige Sampiona u Beogradu Zvezda - PSG. 

    Meni je trebala pobeda sa 1:0 ili vise da prodjem. To je ok. Najveci problem su slobonjaci i to da je Neymar mogao da da sa 40 Metara 3 Slobodnjaka u jednom mecu. Ukoliko neko ima neka pobedavanja ili neki fix neka mi posalje u dm zato sto je ova igrica nepodnosljiva sa slobonjacima i faulovama. Te ako neko ima neki fix za slobodnjake ili faulove neka mi ga slobodno posalje. Postavke etc. 

     

    Izvinjavam se na duzem textu, hteo sam da budem sto opsirniji. 

    Pozdrav

    Ipak je to Neymar hahaha

    • Confused 1
  4. 56 minutes ago, Ski85 said:

    Inace ubacujem stadione za vecinu klubova, najvise engleze, spance, italija, brazil cela liga i ostale stadione po evropi, ako neko bude hteo, kad sredim sve i map i uploadujem, mogu da vam dam link ako hocete.

    Može, legendo! 
    Ja uglavnom imam problem sa nekim španskim i engleskim stadionima..imam bele ivice oko terena, ne znam kako da popravim to.
     

×
×
  • Create New...