Jump to content
Oficijalni partneri

kara11213

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by kara11213

  1. Pozdrav, zelio sam da ubacim dresove od Crvene Zvezda za sezonu 1991. i kad sam ih ubacio u kitserver u folder p4 kada sam usao u igricu imao sam samo 3 dresa. Kako da ubacim vise od 3 dresa za neki tim? Takodje i za druge timove koji imaju 2 dresa zelim da ubacim treci dres pa me zanima kako?

    Hvala!

  2. 14 hours ago, Plavac_3110 said:

    Ne zelim da se pravim pametan druze, al sudeci po ovim specifikacijama, koje ti komp ima, ja se ne bih zajebavao. Predhodni Pes sam igrao na laptopu, a specifikacije su mi bile puno bolje od ovih (i5 quad core, 16gb DDR4, graficka GTX 950m 4gb) pa mi je isti nakon 3 mjeseca igranja pregorio:bj:. Necu da ti baksuziram, al ne bih previse zajebavao, pogotovu jos ako ti je temperatura na maticnog velika kad igras Pes.

    Ne zezam se. Od ovog patcha imam 60fps konstanto (doduse samo po noci i clear weather) dok su temparature normalne. Ni sam ne znam kako haha. Evo recimo u League of Legendsu jedva izvlacim stabilnih 50fps, FIFU nema sanse da mogu pokrenuti, CSGO jedva stabilnih 60fps pa cak i Minecraft ne izvlaci stabilnih 45fps. Jedino mi PES radi kako treba haha

  3. 8 hours ago, Stipe_Srdaa1312 said:

    Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti.  (*već sam stavio u general ali nisam bio siguran jel treba tamo ili ovdje)

    Ne znam kako da ti pomognem ali imam da kazemo svoja iskustva sto se performansi tice, naime imam ove specifikacije (slika dole) i igra mi radi inzvanredno na ovom patchu, sto nije slucaj kod drugih. Na ostalim patchevima (EvoWeb, Pessmoke, Dream Patch) sam uvek imao oko 30-40fps, dok na BPB Patchu imam konstantno 60fps ni sam ne znam zasto. Eto kod tebe obrnuta situacija. Ja ti ne mogu pomoci ali sam zeleo da kazem svoje misljenje.

    Pozdrav.

    download.png

  4. 11 minutes ago, Plavac_3110 said:

    Pozdrav legendo, svaka cast na uspjehu:ay:ja sam poceo sa Zeljom Yugo Ligu, za sada ide dobro, 3. sam na tabeli, Europu nisam igrao a u kupu sam ispao u 2. kolu, jer se koncentrisem samo na ligu:ag:Prvi je kod mene Dinamo, a Partizan drugi. Tek sam dosao do polusezone, nemam bas puno vremena za igranje, posto imam obaveze oko faxa a i radim. Al kontam u skorije vrijeme, kad budem imao vise slobodnog vremena, da pocnem i ja sa Master Liga story, vjerovatno cu izbacivati videe na youtube:ag:

    Pozdrav i tebi, mozes mi reci koja je Crvena zvezda na tabeli kod tebe? Posto sam do sad 3 puta simulirao celu ligu i uvek je bila poslednja na kraju. Pa da vidim jel i kod tebe slucaj. Takodje mozes mi reci kako da ubacim logoe za Prvu i drugu Yugo diviziju kao i kup i superkup?

  5. On 1/10/2021 at 11:38 PM, Plavac_3110 said:

    Poslat cu ti slike grbova u pm legendo, pa cu ti reci gdje da ih ubacis. Sto se tice grafike i scoreboarda, to se ne moze ispraviti, jer je tako napravljeno u database (mozda si primjetio da su i dresovi sudija za srbijansku ligu). Jedino sta sam mogao zamjeniti to je grb i naziv lige. Javi se slobodno u pm pa cu ti detaljnije objasniti sta i kako:wink(1):

     

    Pozdrav, kako napreduje ML sa nekim EX-YU timom? Ja evo igram sa CZV drugu sezonu, prvu sam osvojio, kup ispo u polufinalu, ispo u LP u grupi. Pa da pitam ostale kako njima napreduje.

    • Like 2
  6. 6 hours ago, milos987 said:

    Ovo što je na slikama je otprilike tu, blizu konačnih, biće neke gore dole. Niže u odnosu na prošlu godinu, bile su prejake. Ovo je prilagođeno Konami sistemu ocjenjivanja, trenutno ne postoji nikakav system stats kao nekada PSD koji bi se mogao primjeniti na cijelu igru. :wink(1):

    Kada budete izbacili patch, i ako ne bude stadiona Buducnosti, kako ja da znam ID od Buducnosti jer postoji stadion da se skine?

  7. 4 hours ago, Hobbit said:

    Zdravo, ljudi ja sam Hobbit sa evo web foruma od skora deo edit tima BPB i ovde cu objaviti neke stadione koje sam odradio a koje tamo nisam prezentovao pa ukoliko neko zeli moze da ih skine i koristi. Sportski pozdrav i uzivajte

    Imam jednu molbu za tebe. U buduce kad budes stavljao linkove za stadione, stavi i sliku ispod da mozemo vidjeti stadion prije nego sto skinemo.

    • Thanks 1
  8. 1 hour ago, sourcekv said:

    Aj opet da krenem sa nekim mojim savetima i predlozima. Mislim da ti je losa ideja za m:tel posto prvo asocira na BHPL, iskreno. A fora sa m:tel je sto je kod nas u Srbiji to m:ts pa bi se tu malo klalo jbg. Mislim da je bolje bez sponzora.
    Drugo, kontam da treba da osmislis neki naziv koji asocira na ex-yu. Adria, Balkan, sto da ne i Aba Liga fazon, ili izmislis nesto, tipa Balkan Premier League i Balkan Championship, ili tako nesto.
    Skontaj pa mi javi sta si smislio.

    Ako mozes da odradis logo prve lige, druge lige, kupa i superkupa da pogledamo pa mozda se i ja predomislim da koristim samo timove iz ex-yu. Takodje ako mozes one klubove sto si gore pomenuo ja mislim Shkupi, Veles, Muru i jos jedan nmg se sjetit da ih odradis.

×
×
  • Create New...