Jump to content
Oficijalni partneri

Midzi

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Midzi

  1. 1 hour ago, raca86 said:

    ovaj novi "pes" ..ne zelim ni najgorem neprijatelju...ajte ljudi molim vas...patchujte 21...ovaj novi je katastrofa! :D

    Gameplay mi je čudan, ako ništa drugo. Nekako usporen i vidi se da treba još rada na njemu. To i mogu da im oprostim, s obizirom na promenu enginea. Ali grafiku ne mogu... Kakvu su igricu mogli da naprave sa Unreal Enigneom 5... Jebo ih crossplay sa telefonom... Eto, samo grafiku da su napravili kako valja, ja bi im sve oprostio, ovako ne mogu.

    • Like 1
  2. 5 hours ago, pop1806 said:

    Da, igra će biti sasvim drugačija i uopšte neće ličiti na pes koji znamoi koji smo editovali. 

    Zar nije konami najavio da ce "Edit mode" doci sa vremenom u igru? Mislim, nisu ni svi modovi za ovaj PES bili odmah na pocetku tu. Razvice se sa vremenom sigurno razni editori i pravice se razni modovi (skripte), kao i do sad. Problem mi je samo sto je cela ova dosadasnja prezentacija i najava nove igrice sve nesto zbrda-zdola, nista u sustini nije jasno i sigurno. Ceka se Gamescom, gde ce verujem dosta toga objasniti i pokazati.

  3. 10 hours ago, ниггерi said:

    Kako?

    Dresovi su ti u modules\bpb_server\bpb_kitserver, nađeš ligu, klub i dres koji želiš (imaš g1-g3, to su golmanski, znači prvi, drugi treći i imaš p1-to je domaći dres, p2-gostujući, p3-treći, p1x1-četvrti, p1x2-peti dres), za svaku garnituru imaš po bar 5 foldera, zbog pet takmičenja (Domaća liga, domaći kup, domaći super kup, LŠ i LE). Kada izabereš koji dres bi da promeniš, recimo domaći dres Partizana ti je u \modules\bpb_server\bpb_kitserver\Linglong Tire Superliga (Serbia)\Partizan\p1-linglong u folderu imaš fajl tipa .ftex, za njega ti treba program PES Ftex Converter  (lako se nalazi na internetu) u koji ubaciš taj .ftex fajl i kad se završi obrada dobićeš .dds fajl, koji posle možeš da ubaciš u Photoshop da ga prerađuješ itd., kad završiš sa obradom teksture, potrebno je da teksturu sačuvaš sa alpha kanalom kao .dds fajl i da taj fajl ubaciš u isti program, kako bi ponovo dobio .ftex fajl i nakon toga zameniš već postojeći .ftex u onom folderu čiji dres menjaš... Ukoliko si tipa našao teksturu na netu, pa si skinuo sliku kao .png fajl, onda je potrebno samo da sliku convertuješ u .dds fajl sa alpha kanalom i da ubaciš .dds fajl u PES Ftex Converter, ponavljam, kako bi se dobio .ftex fajl i posle samo zameniš u folderu gde se nalazi dres koji hoćeš da menjaš. Pokušao sam što jednostavnije, nadam se da ti je jasno:ag:

    • Like 1
  4. On 5/17/2021 at 11:23 PM, milos987 said:

    Tebi očigledno nešto drugo pravi problem, kada pravilno obrišeš cutscenes iz sider.ini ne može ti pucati nikako.

    Moj ćale ima isti problem, igra običnu ligu, i u sad u 16. kolu protiv Watforda na strani, kako se završi utakmica, pa prođeš pregled tabele, tu pukne... Jeste li našli neko rešenje? P.S. To me podeseća kao prošle godine kad je bio problem sa kupovima, pa pukne posle pregleda tabele...

  5. 1 hour ago, milos987 said:

    Obično ti dresovi koji sada izlaze nisu nekog kvaliteta, ne toliko poznatih kitmejkera, pratićemo stanje sa EvoWeb-om, sve što je kod njih u peču i kod nas je.

    Znam da nisu, vidi se na prvi pogled, ali mene uvek u ovo vreme vec smore stari dresovi, pa ubacujem cak i losijeg kvaliteta, cisto da malo osvezim igricu. Uglavnom ih uzimam od Edera Mella, i nisu top kao vasem pecu, ali su sasvim ok, s obzirom da neki cak nisu ni oficijalno izbaceni.  Al dobro, ako budete hteli da vam posaljem, tu sam...:ag:

  6. 2 hours ago, milos987 said:

    Nije dovoljno samo da se upali skripta u sider.ini već iz foldera config_mlmyteam da iskopiraš .lua modul za ekipu sa kojom igraš (Spurs). Po difoltu je stavljena skripta za Partizan, sad da ne bi kucali vi sve, id lige tima kupa superkupa, ja sam sve to odradio za vas i gotove lua module ubacio u folder config_mlmyteam, izvučete iz njega i paste.

    Aaaa pa kao sto je bilo prosle godine. Al kad sam video da ima tih fajlova sto si ti radio, mislio sam da se nes promenilo, pa ne treba da se kopira... Nmvz, inace imam pitanje, da li ste zainteresovani da ubacujete neke nove dresove unapred za sl sezonu? Ne znam kakvi su vam planovi i da li ce to EvoWeb raditi, ali ja sam sebi poceo ubacivati sto potvrdjene sto procurele dresove, ugl za vece timove, jer njih nalazim po netu. Ako zelite, recite, mogu vam poslati sredjene kit servere za ekipe za koje nadjem dres.

  7. 24 minutes ago, sourcekv said:

    U planu je njihov stadion iako sam iskreno zestoko razocaran u pojedine igrace i sam klub

    Ma i ja sam. Više tražim i igram samo zato što su odavde, lokalni klub, pa ih kao ima u igrici itd... Sramota me šta se dešava. Ali s obzirom da sam i sam u sportu (konkretno košarka), znam kako sve ovde funkcioniše i ništa nije drugačije ni kod mene u istoimenom košarkaškom klubu, tako da se ne čudim, a ni niko drugi u gradu... Svi znaju sve, al se ćuti... Javna tajna.

    • Like 1
  8. Jesu li u planu neki novi domaći stadioni u PLS za novi updejt? Konkretno Kolubarin... Nadomak smo SLS (nije bitno na koji način smo stigli tu:ag:). Hteo bih da krenem Master ligu, pa da ubacim njih i Radnički u SLS... Mada i ako nije u planu, i ovaj Sports park liči dosta na naš stadion, toliko da sam se zajebao kad sam prvi put igrao, pomislio sam da ste napravili pravi stadion.:bj:

  9. Skinuo sve, ubacio sve redno, radi sve. I dalje stojim pri svom mišljenju da je ovo najpotpuniji peč za PES ikada. Jedina greška koju sam primetio je Tottenhamov stadion. Loše je upisan u map teamsu. Naziv foldera treba da bude England\Tottenham Hotspur Stadium, a napisano je England\Tottenham Stadium... Jako mala greška i znam da vam nije fokus na stranim ligama, ali i sami vidite koliko ima "neznalica" na forumu, koji bi za ovako neku grešku spamali po forumu kako im ne radi ništa, kako je sranje peč itd. Svaka čast po 100. put ove godine. Hvala što ste nam ulepšali ovo teško vreme.

    • Like 1
  10. 10 hours ago, miodrag1999 said:

    Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako.

    Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju. 

    7 hours ago, milos987 said:

    Biće i jedna i druga verzija, tako je najbolje. Hvala za lijepe riječi! Uživaj!

    Sto se tice pohvala, ne bih da se ponavljam, potpuno se slazem, vec vise puta sam pisao isto, bukvalno bih vas zaposlio da sam direktor Konamija. 

    Hteo sam samo da dam savet svima koji imaju problema sa skidanjem. Vise puta je pisano i preoprucivano, al evo jos jednom, kad god skidate nesto iz vise delova, a puca stalno, najbolja opcija je JDownloader2. Jednostavan program, besplatan, ubacis linkove i bukvalno sve sam radi. Mozes da pauziras, stopiras, nastavljas skidanje, sta god hoces. Nadam se da cu nekome pomoci.

  11. On 1/7/2021 at 6:18 PM, milos987 said:

    Sad ću ti i ja poslati poruku gdje se moj drug iz FK Igala sutra vraća "sa pozajmice" u FK Partizan. Jasno je rečeno sastavi ekipa su sa početka sezone, to što je tvoj drug kivan što nije dovoljno "dobar" da igra Superligu pa je na jesen proslijeđen u niželigaški klub nije naš problem. Ako u zimskom prelaznom roku bude vraćen sa pozajmice u Novi Pazar i zvanično, a ne ove gluposti rekla kazala i povrijeđen ego fudbalera, biće i u našem peču u zvaničnom sastavu. Nema ga ni na zvaničnom sajtu Superlige, nije uopšte ni licenciran za takmičenje, tako da i ti, i prijatelj i te poruke možete pod ruku i nalijevo krug. FM, Transfermarkt i zvanični sajt Superlige, pametnom dosta. Lijep pozdrav!

    https://www.superliga.rs/sezone/2020-21/team/5-super-liga-srbije-2020-21/8-novi-pazar

    Tebra, opusti se, tek sam sad video ovu polemiku. Koga bre boli kurac za tog njegovog Kurtija. Ako mu smeta nek ga vrati sam. Da je malo kulturan i zahvalan za ovo sto vi radite za sve nas, pa i ajde, ovako se vidi da je neki idiot.

×
×
  • Create New...