Jump to content
Oficijalni partneri

Drakce11

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Drakce11

  1. On 1/4/2020 at 3:46 PM, JacksonvilleJaguars said:

    Editori, ako vec niste saznali. Pucanje MLa tokom pregovora se desava samo kada se radi "renegotiations". Ako vam ovo sta pomaze za nalazenje leka. Ako dovodite igraca, a klub i igrac odmah prihvate vase uslove, tada ne puca igra.

    Ali ukoliko daju neku kontra ponudu bilo da je klub ili igrac tada puca. Isto vazi i kada prodajete igraca, ako odmah prihvatite/odbijete ponudu ne puca, ako promenite uslove, cim vam odgovore, tada puca igra.

    Ostalim PESomanima mogu da porucim jedino kako da zaobidju razlog pucanja, a to je da iskljucite auto-save jbg i da manuelno cuvate progres. Pa kad radite transfer, ako vam upali iz prve onda ok, ako posalju kontra ponudu, ucitajte poslednji save pre nego sto ste pokrenuli pregovore i nemojte da pregovarate sa tim igracem. A mozete i da u slucaju da vam daju kontra ponudu neku, da ne ulazite u "Negotiations/other teams", odmah, nego pokrenite pregovore sa nekim drugim igracem koji bi presao bez kontra ponuda, uglavnom su vam to igraci koje skauti nadju. Kada ovi prihvate ponudu, idite u My Team, i sortirajte igrace po ocenama, od vece do manje ili obrnuto. Pa ako taj novi igrac kog dovodite ima vecu ocenu od onog zbog kog vam puca ML, on ce vam biti prvi na listi u OTHER teams, i onda samo nemojte da idete na ovog dole zbog kog puca,vec prihvatite ili odbijte pregovore sa ovim prvim. A ukoliko taj drugi koga dovodite ima manju ocenu od ovog prvog, onda sortirajte igrace od najmanje do najvece ocene, pa ce vam taj biti opet prvi na listi. Tako ja za sad prelazim jbg, kad se zavrsi transfer window, svakako se otkazuju pregovori sa ovima sto pucaju, i nece ih vise biti u other teams. Onda pokusajte te iste da dovedete u sledecem roku, mozda tada prihvate vasu ponudu bez kontra ponude. Ja sam tako Subotica doveo u Partizan , tek na leto, jer mi je pucao na zimu.

    Nije tacno, koliko sam ja primetio crash radi samo kada su u pitanju odredjeni igraci. Svaki put kada posaljete ponudi De Rossiju ili Quinteru. Radio sam renegotiations dosta puta i nije problem u tome.

     

×
×
  • Create New...