Jump to content
Oficijalni partneri

tarikhordas

Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by tarikhordas

  1. Meni ce teško biti usprotiviti se onime sto si napisao :) pa ću zato ostaviti da odgovore na tvoj post onima koji su pravili izbor.

    Možda okvirno onako, barem sto se meni čini, logika je bila da su, kao, JSL i HNL jace lige od BiHPL, ako se uopšte možemo sluziti terminom "jači" i lige u istoj recenici kad je rijec o ex-YU ligama, pa zato idu po 4 iz te dve. U slučaju BiHPL je gledano da se ne izbaci Zeljo zbog derbija, zbog te drazi :) jer u principu si u pravu da danas postoje jači timovi.

    Sustina svega je da na početku uopšte nije planirana liga, nego je to trebalo da budu Partizan, C.Zvezda, Sarajevo, Željezničar, Hajduk i Dinamo i to je trebalo da bude to, ali im crv neda mira :) i dobro je sto je tako :)

     

    Slazem se da su HNL i JSL sto kazes pod navodnicima "jace" u odnosu na BIHPL, i neka imaju po 4 ekipe iz tih liga ali mislim da je trebalo da budu i 3 ekipe iz BiH minimum. Recimo, ne znam po cemu je Split zasluzio mjesto u patchu ispred Sirokog ili Zrinjskog...

     

    Ali eto opet kazem i ovo je super sto je uradjeno

    • Like 1
  2. Drago nam je da si zadovoljan, Soul I Cika Popce su odradili stvarno extremno veliki posao a sto se tice samog Sarajeva, imamo mi jes jednog vatrenog navijaca, nas Cicko je isto veliki expert i zaljubljenik u FK Sarajevo.

    Eto ako ti nije problem, a nama bi mnogo znacilo, podjeli forum sa svojim društvom pa da se i oni pridruže, mozda i koji navijač Željeznicara, znas kako je, uvijek je bolje kad se ima koga zezati :)

     

    Pa sto se tice mojih poznanika a da igraju pesa manje vise svi su registrovani, samo sto ne pisu nego se uloguju kad im treba neki patch... u principu ni ja ne pisem osim kad mi nesto treba :)

     

    Samo mi nije najjasniji odabir klubova u patchu, mislim ako ste isli prema  broju navijaca klubova pa ste od bh. klubova stavili samo Sarajevo i Zelju onda ste recimo umjesto Cukarickog trebali staviti Novi Pazar koji ima daleko vise navijaca. A ako ste isli prema trenutnom stanju na tabeli onda mi nema logike da u patchu budu drugoplasirani i petoplasirani tim na polusezoni :D Za mene licno bilo bi bolje da u patch-u ima bar jos jedan tim iz BiH, evo vidim da recimo u ligi imaju po 4 hrvatska i 4 srpska tima, al' eto, nema veze i ovo je super u svakom slucaju.

  3. soul_eclipse, uradio sam sve kako si mi reko i sad fercera sve ko podmazano :) hvala buraz. sto se patcha tice, uradjen je fantasticno bar koliko ja vidim, svi igraci u FKS igraju svoje pozicije, cak su tu i nova pojacanja... ja da sam radio Sarajevo ne bi znao uraditi bolje.  :)

    • Like 1
  4. eh... skinuo sam evo bpb 1.1 i bpb patch 1.2 i instlairao sam bpb patch 1.1. Haj daj ako ti nije problem svega ti link od tog dlc-a koji mi treba izmedju bpb patcha 1.1 i 1.2 , ja se ne razumijem plaho oko toga.

  5. Ja sam sad instalirao na cist PES i kad otvorim ovu ikonicu od BPB patcha u igri nema nista novo... samo obicni PES i izbacuje mi na pocetku da se ne moze nesto loadovati jer mi nije ista verzaija igre. Pomoc?

  6. Dali ovo samo ja primjetim ili je i kod vas slucaj, od kad skinuh ovaj patch u kojem dodje ovaj novi dlc igra je u nekim dijelovima vidno usporena, kod suta pogotovo, lopta mi ima brzinu i let ko da je balon :O Bas su usrali ovi iz KONAMI-a sa novim dlc-om, ako je uopste do toga :D

  7.  

     

    valjda su navijaci na severnoj tribini? Ako je na juznoj ispravicemo za V3

     

    Ama Manijaci (navijaci Zeljeznicara) su na juznoj tribini. Vjerovatno ste ih pomjesali sa njihovim rivalima "Hordama Zla" koji prate FK Sarajevo i oni su na sjeveru. :D Ili ste mozda pomjesali zato sto su Manijaci proslu tekmu navijali sa sjeverne tribine, ali to je zbog toga sto je na jugu bio snijeg proslo kolo pa je bila tribina ta zatvorena. Sve u svemu ispravite gresku..

     

    Mada ste mogli samo ukucati Manijaci na google i vidjeti da su sve slike sa juga, al eto :D

  8. Ubacio sam ove foldere sto sam skino od stadiona u Balkan league 2014, ali kada udjem u igru ocigledno se nista nije promjenilo, nemam stadione, kad biram stadione nemam nazive ove ?

     

    EDIT: Skontao sam sta treba uraditi, hvala na stadionima odlicni su, svaka cast na trudu (Y)

×
×
  • Create New...