Jump to content
Oficijalni partneri

Showstopper

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Showstopper

  1. Pop doktorski!
    Sinoc sam imao prilike da testiram stadion, i zbog Popa ostah na PES-u do zore :D

    Komentari drugih a i sam stadion opravdavaju onu silnu gnjavazi i testiranje Popove dobre volje oko detalja :)))

  2. Nisi znao da je POP Kralj?!

    Znao sam Dani, jos od tamo neke verzije PES-a iz prosle decenije, ali evo tek sada sam imao priliku da se povezem sa njim i vidim izbliza kako to covek majstorski radi! :)

    • Like 2
  3. Ljudi, Pop je krvavo radio na stadionu ovih dana, a ja ga krvavo davio sugestijama i hvala mu sto je sve sugestije i prihvatio! :D

     

    Mnogo novih detalja, mnogo korekcija...

    Iz ranijih postova mozete da vidite da je Pop spremio nove Sparco klupe, 3D loze... i to je samo delic onoga na cemu je radjeno. Listu svih korekcija ce postaviti Pop nakon jos par dana prilagodjavanja stadiona za PES16. Posle ovakvog rada, nezasluzeno bi bilo da iko drugi sem njega otkriva detalje :)

     

    Od mene jos jednom - Pope majstore, hvala!

    • Like 2
  4. Nemam pec, PES mi je na suvom, a pobegao sam od kuce za ove praznike i zavejalo me na planini :D cim se vratim kuci - rado ubacujem, ranije sam redovno igrao sa BPB pecevima. :)

     

    Moze druze, rado cu testirati, mozes mi s' vremena na vreme poslati i neki skrin na PP ;)

  5. Jesam, bas na to! Odlicno izgleda!

     

    Nabudzi jos malo publike slobodno, stavi ih ako zelis i jedne iza drugih da se jos malo popuni taj prostor, ta loza ima 2 reda, i vizuelnije je bolje!

     

    Sve u svemu - odusevljen sam!

     

    Ukoliko si raspolozen za jos neke sugestije, rado cu ih izneti!

    Takodje me zanima hoce li pri igranju LŠ i LE igra moci da kamuflira stadion dezenima takmicenja? Moze li se to stelovati?

  6. Vrh!

     

    Ako budes zeleo da detaljises, moja sugestija bi bila korekcija loza na istoku (koliko se secam modela stadiona, ona je godinama zastakljena kao kutija - valjalo bi uraditi otvorenu, sa vise detalja, pa cak i publika da se vidi u istoj jer igra svake godine pruza sve vise, bolje su teksture i veca mogucnost za stadion odlicnog kvaliteta), a takodje i na zapadu (popraviti ona stakla i gore na novoizgradjenoj lozi dodati modele kamermana). Sto se tribina tice, mozda ove natise adidas tik uz loze malo skuiti, izgledaju previse razvuceno.

     

    Ne znam mnogo u blenderu, godinama nisam petljao, svakako bih mogao da se prisetim, pa ako zatreba pomoc, tu sam.

     

    Inace, nekada davno sam ja potegao Ravu da odradi Marakanu, i to je bila najbolja Marakana koju smo imali, mozda uspes da se setis ;)

×
×
  • Create New...