Jump to content
Oficijalni partneri

DelijaHool

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DelijaHool

  1. Имају само Маракану и ЈНА,али не верујем да су то украли од Вас,јер Ви много боље правите..овде трава на Маракани је јако бледа..Сад сам сконтао зашто су неки играчи ћелави. То је баг јер кад,лупам,променим позицију роналда. Ставим да му је примарна ЦБ,онда се остали помешају и фризуре и фаце. Ако ме разумеш шта хоћу да кажем. Ае усликаћу ти стадионе ако ми кажеш како се то ради,јбг..нуб сам,ок! ppp

  2. u principu, razlika je u tome sto u nasem patchu imaju svi stadioni a sto se tice bagova za to ne znam, njihov nisam probao ali kod nas vecina "bagva" je do ljudi sto ne citaju upustvo kod instalacije, naravno imamo sitnih problema sa nekom facom tamo ili ovamo ali zato izlaze updatei stalno koji dopunjavaju sve te nedostatke

     

    Аха,хвала на одговору. Ма ви радите страшан посао,свака вам част. Нервира ме што има пуно дуплих играча,што се финале лиге европе игра на хајдуковом стадиону,меси је био ћелав,много фризура које не одговарају итд. Моје искрено мишљење је то да сте прошле године мнооого боље урадили ЈСЛ. Али ко ради има право и да греши..

  3. Је л' може неко да ми појасни мало у чему је разлика између JSL patch-а од PESSERBIA и од BALKAN PES BOX? Знам да питање нема везе са темом,ал' ме јако занима! Видим да Ви правите феноменалне стадионе,а читајући коментаре и овде и тамо да њихов печ има мање багова? Хвала!

  4. Па мис'им! ave:

     

    Обрисао сам му фејс из dt0c.img . Сад је обичан црнац са будзама,сад не излази из игре! Хахахаха..Могли би youth team да исправите и ставите наша презимена и немогуће да Филип Младеновић има 57 квалитет,а онај пањ Петковић 77! Данас су потписали Касалица и Максимовић из Слободе. Бранко Пауљевић (Хајдук Кула) игра десног,а не левог бека. :)

  5. И на Борху избацује из игре. Дешавало ми се то и раније,неко ми је рекао да је то због ситних грешака на фаци,па не може свака графичка да очита или тако нешто.

  6. Сад сам инсталирао,овај нисте убацили у Ц.З. Филипа Јанковића,Филипа Стојковића,Горана Чаушића,Петра Ђуричковића,Огњена Ожеговића и ************************************************ Крнету... Било би лепо у апдејту да их убаците. ave:

  7. Савршен печ!! Све похвале!!! Нашао сам једну грешку. Ушао сам у Едит да видим тимове и оцене. Кад сам ушао у Манчестер Јунајтед и кад сам хтео да заменим Фила Џонса избацио ме је из игре (terminate program). Ал' нећемо вам замерити. Живели! ave:

×
×
  • Create New...