Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/19/2021 in all areas

  1. Malo postovanja nije na odmet. Iskreno mene bi bilo stid i napisati komentar da je losa faca i sta ja znam. Konta i on da nije najbolja, ali realno izvukao ja maksimum, nema bolje slike od Alispahica. Samo rokaj @srem, ja sam ti prije svega zahvalan sto radis "moju" ligu.
    3 points
  2. Ovdje možete postavljati svoje predloge za redizajn foruma BPB, novi logo, predloge za ljepši izgled foruma.
    1 point
  3. Ako prebacuješ u 2020 vjerovatno nisi dobro relinkovao, promijeniš naziv foldera (ID igrača) ali moraš i da hexuješ face.fpk u #Win folderu na isti ID. Nemamo listu, možeš sa DinoTem Editorom ili ejogc Editorom učitati Database iz 2021 peča i tu vidjeti sve. Sa istim editorima možeš učitati i Database od 2020 i vidjeti u koji ID treba da promijeniš.
    1 point
  4. Također, treba shvatiti da svi ovi momci to rade iz ljubavi prema domacem fudbalu, i ja sad da se stavim na njihovu poziciju, samo bih radio igrace i srbijanske lige i ponekog iz bhtpl. Naprotiv, momci su nam uradili mnoštvo faca i hvala im na tome, čak ispunili i zelju nama navijacima Sarajeva. Ne pada mi napamet ista im ruzno govoriti jer je sve ovo volonterski i dobronamjerno. I da, ne ulizujem se nikom, nisam usao na Pes radi obaveza ima 2mj, ali mislim da je ovo moje misljenje 100% tacno.
    1 point
  5. Možete ovdje diskutovati o tome kako biste vi unaprijedili izgled foruma.
    1 point
  6. Evo i od mene nešto, inače dugo godina se bavim dizajnom pa eto kad se već pokrenula tema oko toga voljan sam pomoći jer ste i Vi nama podarili patch kakav nigdje nema.. Ukoliko Vam se svidi (Y) pa ćemo realizovati skupa svi zajedno da ovo mjesto učinimo ugodnijim. P.s @Javier Odličan rad, sviđa mi se ali je nekako simple.. Uzmi mašte malo i izrokaj :)
    1 point
×
×
  • Create New...