Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/08/2021 in all areas

  1. Za Exhibition da bi se koristio LŠ mora da se doda poseban, ovaj je pravljen samo da čita tokom Lige Šampiona, neki fajlovi su isti, zato njih pokazuje. Ubaci ovo na lokaciju eFootball PES 2021\modules\bpb_server\bpb_scoreboard\UEFA i idi replace svuda. Probaj radi li pa javi, pozdrav! https://www.mediafire.com/file/0cthg88oi0gjm6i/UEFA_Champions_League.rar/file Nešto nisi dobro instalirao, koji ti meni pokazuje?
    2 points
  2. Samo ejogc editor može, ali mora i novi of da se napravi i nova ML.
    1 point
  3. Za adboards nažalost nije moguće. Što se tiče ova dva pomenuta scoreboarda, treba tek da ih konvertujemo za 2021, ove konverzije iz 2020 (trenutne) koje su radili strani autori su loše. Kad budu one odrađene biće SB i za njih.
    1 point
  4. Definitivno je resen onaj problem sa stadionom WBA i Fulama ovim update-om. Medjutim, prosli put sam zaboravio da pitam za jos jedan problem koji imam a to je sa scoreboard-om. Naime, kada igram lige za koji je postavljen automatski scoreboard nemam nikakav problem (Engleska, Francuska, Italijanska, Srpska, Hrvatska, Bosanska) ali kada hocu npr da igram Bajern Liverpul i kad postavim scoreboard Lige sampiona pokazuje mi Default Pes scoreboard ali kod imena igraca pri dnu ekrana stoji plava boja koja bi trebala da pokazuje Ligu sampiona (dakle kao da se polovicno javlja, nemam scoreboard a imam taj deo koji idu uz njega kod imena dole). To mi se desava isto sa Euro qualifiers, Fifa World Cup, Euro dok kod ostalih liga sve radi normalno. Zanimljivo je da radi i Liga evrope i Uefa super kup. Hvala unapred.
    1 point
  5. Da li mozda neko zna koliko sada vise zauzima pec posle udpatea ,tj kad se raspakuje i sve koliko je onda zauzeo patch GB ? Lp
    1 point
×
×
  • Create New...