Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/07/2021 in all areas

  1. Može, u vrhu map_competition.txt ima objašnjenje kako se upisuje stadion, Za Superkup počinje red sa 7,009, ...... 7, uvijek ostaje isto, 009, je ID stadiona, Partizanov je npr 019, to sve možeš da vidiš u map_teams.txt koji su id stadiona sledeće ide naziv stadiona u igri tipa Stadion Partizana, i poslednje je lokacija foldera tipa BPB/Stadion Partizana ili Other/Windsor Park, dakle bukvalno čitav red možeš da iskopiraš od nekog stadiona iz map_teams.txt (koji hoćeš da se igra finale na njemu) samo prvi broj (u map_teams.txt je ID tima, tipa 272 za Partizan) treba da promijeniš u ID Takmičenja (7 za UEFA Supercup). Ono posle tarabe (#USC Final) je komentar, on nema nikakav uticaj bez da bude pregledno i da znaš šta je šta, tu se može upisati šta god hoćeš. Za finala LŠ i LE je malo drugačije, ali napominjem na početku i jednog i drugog .txt fajla ima lijepo objašnjenje kako se upisuje stadion za tim odnosno za takmičenje.
    1 point
  2. 1 point
  3. lli ti je download pukao pa nije file 100% ili updejtaj winrar/7zip. Za full speed download probajte ovaj program. http://installer.jdownloader.org/WebInstallerJD2.exe
    1 point
  4. imam problem jedan odigrao sam jednu sezonu master lige u drugu sezonu sam krenuo ali me odma na pocetku izbacuje iz igrice,da li mozete da mi pomognete?
    0 points
×
×
  • Create New...