Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/15/2021 in all areas

  1. Dejan Zukic v2 - novu teksturu i kosu uredio kolega bogi888
    4 points
  2. Evo dve face Vojvodine u saradnji sa nasim novim kolegom @slaninarsrem Devetak i Vukliš
    4 points
  3. Pozdrav ekipa. Da li ima zainteresiran za igranje BPB patcha preko Parseca pošto naravno ne možemo klasični multiplayer s patchom? Za to vam treba solidna internet brzina, a ona ovisi o tome i dali ste HOST ili CLIENT. Za bit host treba imati bar 5mbit upload brzinu. Recimo možemo igrati prijateljske 1 VS 1 ili COOP protiv računala, CUP ili Ligu itd. https://parsec.app/ Ako vas zanima malo proučite o aplikaciji, proguglajte, a i sami probajte kako vam radi nakon instalacije pod Parsec Arcade. Možete me kontaktirati i na Discord SnakeCRO#7804 ili STEAM https://steamcommunity.com/id/snakecro/
    3 points
  4. Ti počeo ozbiljno da štancuješ, samo nastavi, svaka čast. Bjeković odličan
    2 points
  5. Goran Vuklis - U izradi pomogao kolega rasovukadinovic
    2 points
  6. Mladen Devetak v2 - Faca je radjena u saradji sa rasovukadinovic kome dugujem veliku zahvalnost
    2 points
  7. Pozdrav, i hvala!. Najveći problem su latencije zbog lošeg interneta. Osobno sam na optiki pa me to ne brine ali znam da je ovo Balkan i ima raznih problema bilo s internetom ili lošim PC konfiguracijama. Recimo ping na Beograd mi je 17 ms. Pošto je princip Parseca VIDEO streaming, jako je osjetljivo i može doći do kockanja slike ili kašnjenja kontrola. Teško je tako organizirati turnir. To jedino da se nađe ekipa koja je spremna za malo kompromisa. Tko god može i želi neka proba igrati prvo s prijateljem preko Parseca.
    1 point
  8. Pozdrav i dobrodosao. Nije ti uopste losa ideja. Naravno ako dosta ljudi irazi zelju mozemo napraviti i turnir. U svakom slucaju odlicna ideja i guraj napred samo :)
    1 point
  9. Pozdrav. Pre svega ovaj dio je namenjen pretezno za goste ili one koji imaju problema pri registraciji ili kod resetovanja lozinke (ne stize mail itd) jer ovde nije potrebno da se logujete na forum, tako da slobodno mozete koristiti ovaj dio foruma za tu namenu. Zadnjih dana smo imali problema pri slanju mailova na vase e-mail adrese zbog naglog skoka u registracijama i opterecenja koja su bila na serveru. Sada bi mail trebao da funkcionise normalno i ponovo mozete da se registrujete na forum. Vas BPB Team
    1 point
  10. Takav je pesov regen sistem, kad se igrač penzioniše vraća se sa smanjenim overallom i 16 godina kao free agent. Da se ne vraćaju nakon 5-10 sezona nestali bi svi igrači iz igrice. Po meni je glupo što se vraćaju sa pravim imenom i prezimenom (U Fifi se vraćaju ali kao fake igrači, međutim ipak se može prepoznati otprilike ko je ko). Pozdrav!
    1 point
×
×
  • Create New...