Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/17/2020 in all areas

  1. Navijanja ste odradili ekstra sto se tice BH klubova. U Borca ima jedna pjesma koja se bas ne razumije a ostale su top. Evo vam par prijedloga ako ubacivali jos pjesama. Ove su jako popularne: Sarajevo: Nanananana , Svi u napad jedan je Hase , Zeljeznicar: Dunavom brodovi plove , Trpajte levate Ako budete radili himne: FK Zeljeznicar , FK Sarajevo. A evo i jedne slikice, ja i drug poceli ligu danas :) Atmosfera je ekstra kod ovih klubova koji imaju navijanje. Prava uzivancija za igranje <3 PS: Ja vodim Sarajevo :P
    1 point
  2. 1 point
  3. Nije još kompletan scoreboard za BHT Ligu, u nekoj od verzija ću srediti sve to, napraviti novi, poseban za Kup. Što se tiče tih himni, to još nismo pokušali da napravimo, ali vidjeću, probaćemo. Vranješ ima facu, za ostale ćemo se potruditi što više. Živ bio!
    1 point
  4. U BHT PL lige ne prikazuje imena trenera na grafici i rezultat na poluvremenu i na kraju utakmice. Nista strasno ali cisto da vam prijavim. Btw, postoji li mogucnost da ubacite pjevanje himni za klubove koji to prakticiraju? (Sto se nas u BiH tice, Sarajevo i Zeljeznicar)? Znam za navijace Barce da pjevaju himnu na pocetku utakmice. Nisam siguran ako ima jos nekih klubova. Ako je izvodivo uopste da se to napravi. Msm da bi bilo ekstra. Sto se faca (lica) tice mozete u BHPL napraviti ove bolje igrace za pocetak: Stilic, Vranjes, Lendric, Ahmetovic, Susic, Kovacevic, Jakovljevic itd.. Ako vam treba jos kakvih savjeta/prijedloga vezano za nasu ligu pitajte. :)
    1 point
  5. Naš drugar loshMi je snimio kako da skinete i instalirate peč. Hvala loshMi care.
    1 point
×
×
  • Create New...