NikolaB 1 Posted February 10 Report Share Posted February 10 Pozdrav svima, da li neko zna kako da postavim da mojim igračima piše ime iznad glave. Mogu da protivnicima namestim, ali kod mojih mogu da stavim samo staminu iznad glave i ništa više. Ne znam da li sam ja slep pa ne vidim opciju ili šta?? Quote Link to post Share on other sites
0 dani12o82 450 Posted February 14 Report Share Posted February 14 On 2/10/2021 at 11:33 PM, NikolaB said: Pozdrav svima, da li neko zna kako da postavim da mojim igračima piše ime iznad glave. Mogu da protivnicima namestim, ali kod mojih mogu da stavim samo staminu iznad glave i ništa više. Ne znam da li sam ja slep pa ne vidim opciju ili šta?? Pa treba da bude tamo gde mozes i "stamina"-u da stavisa, samo "players name" - nisam nikad koristio tu opciju, ali tu znam da je bilo na starim verzijama PES-a Quote Link to post Share on other sites
Question
NikolaB 1
Pozdrav svima, da li neko zna kako da postavim da mojim igračima piše ime iznad glave. Mogu da protivnicima namestim, ali kod mojih mogu da stavim samo staminu iznad glave i ništa više. Ne znam da li sam ja slep pa ne vidim opciju ili šta??
1 answer to this question
Recommended Posts