Jump to content

dani12o82

Administrators
 • Content Count

  4,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

dani12o82 last won the day on September 21

dani12o82 had the most liked content!

6 Followers

About dani12o82

 • Rank
  BPB Administrator
 • Birthday 10/12/1982

Contact Methods

 • MSN
  dani12o82@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.balkanpesbox.com
 • Skype
  dani12o82

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Radi se na patchu uveliko, clianovi edit team-a se trude da to bude sto pre je moguce, realne procene nas vode ka novembru mesecu, ali ko zna, pred nama je :)
 2. BPB na krovu! Novi član BPB porodice je FK Voždovac! BPB team sa ponosom najavljuje potpisivanje ekskluzivnog partnerstva sa FK Voždovac klubom koji igra SL Srbije. Ime, grb, stadion i službeni kompleti FK Voždovac biće u potpunosti ekskluzivni za BPB Patch, čineći e[ovo je]Football BPB jedinim patch-om u fudbalskoj simulaciji koji ima pravo na izradu istih. Stadion FK Voždovac, takođe će biti uključen u e[ovo je]Football BPB patch, pošto su ga talentovani umetnici i dizajneri BPB Edit Team-a strastveno rekreirali u igri. Ovim ugovorom BPB će imati pristup vodećim igračima FK Voždovac koji će nam pomoći da naš i vaš patch budu još bolji i još realniji izradom faca zasnovanih na najsitnijim detaljima iz “prve ruke”. Autentičnost je najvažnija, tako da BPB nastoji da pruži iskustvo koje će navijaci znati da cene a i ljubitelji PES-a iznad svega.
 3. Pozdrav, ne moze se skinuti zasebno koliko ja znam, barem je nisam vidio nigdje van patcha da ima za download
 4. imas u temi od patch sve, procitaj malo, pogedaj video itd
 5. dani12o82

  Zdravo

  Sve je ok, nikakv problem
 6. dani12o82

  Zdravo

  Savo, pozdrav. Nema potrebe da otvaras nove teme za nesto sto si mogao napisati i u temama koje vec postoje. Druga stvar, nismo nikad zvanicno rekli da ce biti update za 2020, ali nismo rekli ni da nece, tako da ... Treca stvar, piraterija i razgovor o istoj nije dozvoljen ovde, sta ko kupuje ili ne, neka ostavi za sebe tako da i ako bude update-a sigurno ga nece biti iz tog razloga.
 7. Imamo veliko zadovoljstvo da najavimo ekskluzivno partnerstvo sa FK Inđija! BPB team najavljuje danas jednu novu fazu potpisivanjem ekskluzivnog partnerstva sa FK Inđija, klubom koji igra SL Srbije. Ime, grb i službeni kompleti FK Inđija biće u potpunosti ekskluzivni za BPB Patch, čineći e[ovo je]Football BPB 2021 jedinim patch-u u fudbalskoj simulaciji koji ima pravo na izradu istih. Stadion FK Inđija, takođe će biti uključen u e[ovo je]Football BPB 2021, pošto su ga talentovani umetnici i dizajneri BPB Edit Team-a strastveno rekreirali u igri. Autentičnost je najvažnija, tako da BPB nastoji da pruži iskustvo koje će navijaci znati da cene a i ljubitelji PES-a iznad svega.
 8. Ako bude bio jos u Partizanu, moguce
 9. Ako imas nekoga u Hajduku, mozda i nije sve izgubljeno. Javi se na PP ako imas, ako nemas onda cemo morati cekati nekog drugog :)
 10. dani12o82

  master liga

  Koju verziju patcha koristis?
 11. Pa ne mora da znaci bas da je nista od toga, ima ipak jos jedan nacin ... :)
 12. Teško druže, nisam uspio naći ni jedan link da radi
 13. dani12o82

  PATCH

  U patchu za 2020 ima Bosanska liga
 14. dani12o82

  PATCH

  Nazalost ne podrzavamo stare verzije patcha. Igraj 2020 ako imas dobar komp :)
×
×
 • Create New...