Jump to content
Oficijalni partneri

Koki Smoki

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Converted

  • Location
    Kosovska Mitrovica
  1. Skinuo sam beta dnevnu verziju i nisam duze pratio radove na stadionu. Da li je da verzija u download bazi u svim vremenima?
  2. Moze li se uskoro ocekivati full verzija Marakane?
  3. Moze mala pomoc? Dugo nisam bio tu, nemam ni jednu verziju patcha, sta sve trebam da skinem?
  4. Je l' ovo do mene ili nisu postavljeni redari? Isto je i na drugoj strani. Pored ovog, tunel se ne vidi ceo, samo jedna polovina.
  5. Gde mogu da preuzmem najnoviju verziju stadiona Marakane? Ja sam nedavno napisao sta treba da se popravi i dobio odgovor da je sve sredjeno. Hteo bih da preuzmem tu verziju Marakane, pretpostavljam da je ima u novom patch-u, ali trenutno nisam u mogucnosti da skinem ceo patch.
  6. Odlicno! Samo da se nadovezem za onu ideju o grbu na travi: GRB: REKLAME: Ako mozete da vratite reklame iza ovih prvih, posto ih ovde niste stavili a u stvarnosti su tu. Mislio sam na ove reklame...
  7. Mislio sam na ovo, ali to je samo kada pocinje mec, posle nema. Izvini na dosadjivanju :D
  8. Hvala na brzom odgovoru, sve ostalo je sjajno. Glupo mi je, ali moram i ovo da napisem, a to je da treba da se poprave svetla reflektora u nocnoj verziji ( reflektori se javljaju iznad tribina stadiona, najverovatnije od nekog Konami stadiona preko kojeg je radjena Marakana). Samo tako nastavite, sjajni ste!
  9. Veliki naklon BPB Edit timu na dosadanjim kvalitetnim patchevima, stadionima, dresovima... Od svih delova koje editujete, najpre bih izdvojio stadione, jer vam tu nema ravnih. Drago mi je sto ste omogucli "Pes Serbia" da koristi vase stadione, i nadam se da bi vi mogli da koristite njihove face u buduce, jer su oni najbolji u tome. Najvise mi se svidjaju JNA i Cika Daca od stadiona, iako su i ostali odradjeni fenomenalno. Samo bih zeleo da vas zamolim da malo editujete Marakanu, pre svega: 1) Da dovrsite tunel, jer je odradjena samo polovina 2) Da promenite klupe, posto to mozete da uradite mnogo bolje, i da postavite igrace i trenera na istim 3) Ako mozete, kao u stvarnosti, da stavite dva Zvezdina grba na travi pored trenerskog prostora 4) Da ubacite redare, ako je moguce pokretne kao i na stadionu JNA, ako ne onda obicne, posto praznina bas smeta Jos jednom, sve pohvale za vas, samo tako nastavite! Pozdrav!
  10. Svaka cast na patchu. Po onome sto sam video u ovoj temi i na vasoj stranici na fejsbuku, bice to jedan od najboljih. Hteo sam da vas pitam da li cete vi koristiti vase face u patchu, posto sam primetio da ste u ostalim patchevima imali "manjih problema" sa facama. Ne znam kakav je vas stav prema sajtu "Pes Serbia" ali bi ste mogli da uzmete neke njihove face. Koristim JSL 2012 patch i face za domace igrace su vise nego dobro odradjene. Ne zelim da ovo shvatite kao neku zamerku, samo sam zeleo da vas skrenem paznju na jednu sitnicu koja moze da doprinese kvalitetu vaseg projekta. Jos jednom, svaka cast, zeljno iscekujem ovaj patch...
  11. Svaka cast, hteo bih da napisem nekoliko zamerki bez umanjivanja vaseg truda. Mozete da rasporedite publiku preko zutih stolica, kao u stvarnosti, i ako mozete da popravite one crne delove iza reklami i kod korner zastavica, to bas bode oci. Sve ostalo je savrseno. Jos jednom, svaka cast.
  12. Ljudi, ako mogu da vam predlozim nesto. Znam da se kradu stadioni od vas, i da na stadionima stavljate BALKANPESBOX, ali bih vas zamolio da to ne radite, jer stadioni nisu takvi u stvarnosti. Ja razumem da ste ljuti sto neko prisvaja vase radove, ali samo razmislite koliko ste ljudi usrecili tim stadionima. Ja sam odusevljen vasim radom, i stalno pratim novosti i desavanja na forumu. Nastavite sa dobrim radom. Toliko od mene, pozdrav.
×
×
  • Create New...