Jump to content
Oficijalni partneri

Emir Arapovic

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. nije boga mi da te lozim, ozb te pitam ne mogu da se setim posto imam jos naloga na drugim forumima ovih dana sam u trci nekoj pa se ne mogu setiti, posalji na pm ili napisi ovde.
  2. Emir Arapovic

    Ban?

    Zbog cega, sta sam napisao ne mogu da se setim, a ispraznio sam inbox.
  3. BH Derbi Patch 2013 / PESEdit.com Patch – Pro Evolution Soccer 2013 by European Edit Team FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar ubačeni umesto (Sparta Prague, Wisła Kraków, BATE Borisov) Ispravljeni dresovi, postave i formacije za BH klubove Patch je baziran na PESEdit.com 2013 Patch 3.2 - Spor Toto Süper Lig & DLC 4.00 #08/03/13 Face za FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar Navijanje za FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar PS3 džojstik i dugmad Stadion Grbavica (FK Željezničar), Gradski stadon Banja Luka (FK Borac Banja Luka), Koševo (FK Sarajevo) * Zahvaljujemo se: Горан, w!Ld@, barcafan i http://www.balkanpesbox.com DOWNLOAD: BH Derbi add-on for PESEdit 3.2
  4. Imam jedan prijedlog za Edit Tim. Ako bi mogli da isravite stadion Jagodine jer je ruglo, i ako bi mogli da konvertujete stadion Slavije iz PES 2011 u PES 2013. I da ubacite Slaviju, jer je u trci za Ligu Evrope ove godine, i bolje je plasirana nego Borac. :)
  5. Instalirao sam, svaka cast. Odlicno je samo promenite snimak u glavnom meniju previse je mutan.
  6. to je bilo slucajnu, nece se ponovit. ja mislim.
  7. ako si nesto lose shvatio, ovo se odnosilo na njih. ;) samo sam rekao, jer ne mogu da skontaju normalno. ok dogovoreno.
  8. pa nemojte smarati samo izaberite u jenkeyevom toolu game settings tamo gde stadion birate i izaberete stadion i igrate.
  9. shvatio sam kasnije nakon sto sam postavuio pitanje da mi nije 1.03 patch, mislio sam da ste vi sve spakovali u instalaciju. znaci do toga je problem. cim uhvatim vremena uradicu to. ;) hvala u svakom slucaju.
  10. Kako instaliran tako i izbrisan pec, porto i benfika se alaze u balkanskim ligama, ne rade zastave za makedoniju i za srbiju. mutan video u glavnom meniju. znaci izmesani grbovi i timovi, i dresovi. nisu ispravljena imena klubova EPL, negde su velika slova negde mala. :( lose skroz, nisam ocekivao ovo.
×
×
  • Create New...