Jump to content
Oficijalni partneri

Stipe_Srdaa1312

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Isključio sam i sad laga i u menuima... svakako hvala na pomoći.
  2. Hmm zanimljivo, evo moje performanse, znam da nisu najbolje kao i u tvom slučaju ali me buno što mi PES2020 nije framedropao a ovaj je... također sam primjetio da mi je na drugoj igri dolazilo do framedropova pa neznam jel problem možda i sa procesorom.
  3. Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti. (*već sam stavio u general ali nisam bio siguran jel treba tamo ili ovdje)
  4. Prije svega svaka vam čast na patchu odličan je, igrao sam i 20 verziju te nisam ima problema, ali ove godine imam poteškoće nažalost. Naime u menu-u mi igra vrti 60fps te je sve normalno ali kada uđem u igru dobijam konstantne framedropove te mi vrti oko 40-45fps i je gotovo nemoguće igrati. Mislim da nije stvar u procesoru/grafičkoj pošto sam prošli pes (2020) igrao normalno a ne razlikuje se puno od novijeg pa me zanima ako itko zna kako riješiti problem ili ako je itko imao isti.
×
×
  • Create New...