Jump to content
Oficijalni partneri

TaTaTiRa

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TaTaTiRa last won the day on August 23 2021

TaTaTiRa had the most liked content!

Reputation

16 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ako imas originalnu igru na steamu ne moze da ti nestane dok je ne skines ti sam sa steama. Tako da igra ako je imas je na tvom profilu ali ne mozes je vise kupiti na steamu.
  2. Ja sam ocigledno pogresio forum...
  3. Da li neko zna zasto su mi u Become a Legend odjednom grbovi spanske lige postali bezbojni?
  4. Evo i ja jedno glupo pitanje. El more neko da podeli playlistu pesama sa nazivima izvodjaca iz peca? Ima par nekih starih koje ne mogu da se setim kako se zovu a i nekih novijih zanimljivih.
  5. Ma naravno samo kazem kada se zavrsi sve i bude full verzija peca onda ce mozda moci da se prica o nekim sitnicama i zeljama. U ovom trenutku je apsolutno ne potrebno i ne bitno. Verujem da ce biti ali ne ocekuj u narednih par meseci tako nesto. Sigurno ce vec neko izbaciti samo dreseve koje ces moci manuelno da ubacis umesto starih.
  6. Ne znaci ni meni ni nikome drugom tvoj steam nalog kada nemas punu verziju igre nego igras lite tj. besplatnu verziju igre. Jedino sto mogu da ti kazem je ako ne zelis da platis punu verziju guglaj da nadjes bypass.
  7. Ja verujem da ce biti jer za novi pes ne verujem da ce uopste da se radi pec a i generalno ja znam samo jednog retarda koji to igra jer je igra tesko govno. Tako da kapiram da ce biti fokus na starom pesu sto je i logicno. E sad tvoje pitanje je totalno bespotrebno jer jos nije kompletno zavrsena ni ova verzija a ti vec pitas za nesto sto nije bitno generalno sada.
  8. Bato receno je da nece ljudi vise da se bave sa tim. Kupi igru i igraj kao covek.
  9. Instaliraj ponovo lepo u folder gde ti je pes. Ocigledno nisi instalirao gde treba, pritom je instalacija ovog peca nikad laksa i radi bez ikakvih problema. Probaj preko sidera direktno da pokrenes ako ni posle nove instalacije nece da radi.
  10. Pa po svemu ja bih rekao da je postojao neki problem.
  11. Proveri ti buraz da li imas dovoljno prostora na hardu. Ja sam oslobodio oko 200gb i sve je ok instalirano bez problema.
  12. Evo da prijavim. Igram BAL u Macvi i dosla je utakmica sa Zarkovom i prvo je sve bilo crno, to sam resio sa Antistropic Filteringom medjutim igra puca konstantno u 67 minutu.
  13. Ma da li vi mene zajebavate da su komentatori na stadionu na nasem jeziku. Dao go malopre i kaze gooooo u 10 minutu igrac sa brojem 10. Kad se nisam prevrnuo a srce da mi stane.
  14. Svaka vam cast. Vredelo je cekati svaki sekund. Instalirano radi za sada sve ok ako bude nekih gresaka prijavljujem mada ovo je savrsenstvo i raj za oci.
  15. Ne mozes tako da pricas. Ja sam tako jednom napisao iz postovanja pa sam ispao kao da im se uvlacim ali dobro bio sam i ja nekad nadrkani klinac sad sam nadrkani srednjovecni covek. :D
×
×
  • Create New...