Jump to content
Oficijalni partneri

neckee01

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

neckee01 last won the day on November 14 2022

neckee01 had the most liked content!

Reputation

21 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Resen problem, cim sam bio ubacio patch iskljucio sam Turf iz livecpk-a da bi mi originalni pes stadioni imali originalnu travu, ali izgleda da je to povezano sa ova 2-3 stadiona sto se srpske lige tice.
  2. Uz ovaj najnoviji. Posle sam skidao dodatne stadione sto je kacio Beli19 valjda, ali nisam siguran da tu ima domacih stadiona, to su uglavnom za strane lige tako da mislim da to ne bi trebalo da je problem.
  3. Jel ima neko i ako moze da posalje stadione Cukarickog, Napretka i Javora? Kod prva dva stadiona po pokretanju tekme je teren beo, a kod stadiona Javora delu terena po duzini fali tekstura ili je neki glic pa je sve kao providno.
  4. Pozdrav, jel postoji nacin da se promeni pattern trave na Old Traffordu, da ne budu kocke ogromne? Sama tekstura terena je prelepa, samo kad bi postojao nacin da pattern bude malo uzi. I da, nisam siguran da Rasford treba ovako da izgleda.. :D
  5. Auu upravo sam isprobao patch, svaka cast majstori, razbili ste kao i uvek. Moram da primetim i da pohvalim unapredjenje Marakane, atletska staza sad izgleda bas kako treba. Svaka vam cast jos jednom ovo je remek delo. :)
  6. A i taj modirani gameplay je sranje, da bar izgleda realnije a ono jos gore izgleda. Kako su ga najavljivali ocekivao sam neki mix gameplay-a iz PES 18 a grafike iz PES 21, a ustvari su samo pecovali pes 21 i to mnogo slabije nego drugari sa BPB-a koji do detalja sve perfektno odrade.
  7. Odlican pec sve pohvale, vredelo je cekati :)
  8. Opaaaaa kakvo iznenadjenje :D hvala puno ljudi legende ste...
  9. Nadam se da nije penzioner :D
  10. Brate pisano je vec o tome, nisi jedini kome se to desava, ceka se update i trebalo bi posle toga sve lepo da radi..
×
×
  • Create New...