Jump to content
Oficijalni partneri

milos987

Administrators
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Everything posted by milos987

 1. Za Radnik moram provjeriti kod ostalih, ali meni konkretno radi dobro, kakve su ti specifikacije, na kojim podešavanjima igraš? Ćirilica nema podršku nikakvu u PES-u (iako imaju licencu za Rusku ligu nisu ništa uradili po tom pitanju), tako da je ovo jedini način da se ona odradi, najpribližnije moguće, nikako nije moguće drugačije upisati već kao LJ i NJ.
 2. Našli smo šta je problem a taman možete i vi testirati da vidimo da li je definitivno to. Cutscenes modul koji je rađen za Data pack 4.0 izaziva povremena pucanja na Data Packu 5.0. Ugasite ga tako što ćete otvoriti sider.ini fajl i staviti znak ; ispred: lua.module = "bpb_server\bpb_cutscenes.lua" Znači treba da stoji ovako: ;lua.module = "bpb_server\bpb_cutscenes.lua" Ako vam se desi da pukne koji put nakon toga, napišite ovdje.
 3. Nisu izašli kasnije nego prije. Svi fajlovi koji počinju sa [BASE] su osnovni peč koji ste mogli skinuti još 01.01.2021. Nakon toga je izašao [UPDATE]Data Pack 1 koji ste mogli skinuti 05.02.2021. Nakon toga u razmaku od nekoliko dana izlazi [UPDATE]Data Pack 2 pa [UPDATE]Data Pack 2.1. Tim redom se i instalira, ako si imao instaliran peč i Data Pack 1 samo skidaš ova dva fajla, ako imaš čist pes skidaš svih 12 fajlova i instaliraš redom.
 4. Mora nova Master Liga i BaL, takođe novi je OF pa ako ste radili neke modifikacije moraćete opet.
 5. Zabilježeno. SVe zaostali AFC CL igrači, iz Konamija odrade azijske timove na početku sezone i ne apdejtuju ih do kraja PES-a, ne znam samo kakva im je to licenca..
 6. Zezali smo se neki dan, umjesto “Počni utakmicu” da se napiše “Opiči jednu” Malo PES slenga nije na odmet nikad, pogotovo neke fraze koje koristimo stalno dok igramo pes, naravno da nije vulgarno i da nije “prevelika” sprdnja.
 7. I sad je zamijenjena sa Škotskom, ne sjećam se da je prošle godine bilo trokružno, mislim da je oduvijek bottom six i first six, isto je išlo preko Škota.
 8. Mislim da taj problem više ne postoji, da su sredili iz Konamija, ranije je igra stalno pucala kad je uključen AV.
 9. Sve te strane lige su Konami stats, ništa nije dirano, vidim da je po njihovim ocjenama LMF, ali ima ocjenu A i na AMF, prebaciću ga. Što se tiče Prijovića iznenadio sam se kad sam vidio da se uopšte nije pojavljivao u 2021 serijalu, bio sam ubijeđen da je bio tu na početku, ako se glasine potvrde dodaću ga u bazu.
 10. U Soundu se nalaze kao acb i awb fajl, treba ti eternity tool sa kojim ćeš otvoriti, nisam siguran da li postoji ikakav tutorijal online.
 11. Pokušaj da uradiš ovo, idi u save folder i fajl EDIT00000000 prebaci na desktop. Zatim idi u documents/KONAMI i tu klikni na folder efootball PES 2021 SEASON UPDATE i obriši ga. Uđi u igru, tražiće ti one podešavanja i napraviti SYSTEM00000000 fajl. Kad napravi sistem fajl trebalo bi opet da dobiješ folder koji si prethodno obrisao (efootball PES 2021 Season Update), u njemu traži folder save i vrati EDIT00000000 koji si prvobitno back-upovao na desktop, provjeri da li tad možeš da mijenjaš roostere, javljaj!
 12. Meni je recimo problem sa sporim paljenjem i usporenim menijem riješilo to što sam sklonio sve fajlove sa desktopa i ostavio samo shortcuts, potrpao sam sve u jedan folder i neuporedivo brže mi radi. Naravno pogasim sve druge programe kad igram PES i nema brige.
 13. Naravno da se sjećam, najviše se obradujem kad vidim da se neko od stare garde posle toliko godina vrati i ponovo igra ovo "novo" malo čudo!
 14. Samo reklame, nadamo se da će brzo doći taj stadion na red, u najlošijem je stanju. Nismo htjeli da ubacimo jer onda pokazuje njega i ako se uzmu dvije latino ekipe. Možeš ga izvući odavde: https://www.mediafire.com/file/vhrn7m3x8nbt5ck/UEFA_Champions_League.7z/file Mislim da ima exhibition ili tako nešto, njegov common folder ubaci u livecpk/BPB Patch/Others
 15. Da, za English samo, njega možemo koristiti kao domaći, English US kao Engelski pa da se bira između ta dva.
 16. Okači meni taj all.str u kom vidiš prevod sa string editorom da ga testiram kod sebe, možeš u dm poslati. Na kojoj lokaciji ti je instaliran PES?
 17. Prvo sam planirao 20. ali da vidimo da ubrzamo, pa da to bude 14. ili plafon 15. zavisno od toga šta sve Konami ubaci u Data Pack, možda bude apdejt ostalih liga koje su sada “zaboravili”.
 18. Probaj jel ti Engilsh ili English US, možešni u taj Other folder sa iskopiraš svoj eng.
×
×
 • Create New...