Jump to content
Oficijalni partneri

nikolicmiroslav93@hotmail.

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by nikolicmiroslav93@hotmail.

  1. Znam da ima tutorijala nisam glupak, samo sam htio da mi se ukratko objasni ali nisi za to ni sposoban očigledno. Zahvaljujem.
  2. Pozdrav brate, da li mi možeš objasniti kako u ovaj naš peč da ubacim druge stadione ?
  3. Zar nije ovde neko objesio veliki peč za stadione ? Sve stadione svih liga sa vrhunskim navijanjem ?
  4. Kad bi ti brate znao sa koliko lošim kompjuterskim performansama ja lagano igram ovaj PES ne bi ti dobro bilo. Moj kompjuter je star 11-12 godina i opet igram PES 21. Tako da može nego šta.
  5. Ne znam zaista o kakvom haosu govoriš, ali drago mi je da je završena stvar, kao što mi je drago da uzalud nije pravljen stadion Radnika iz Bijeljine.
  6. Честитам момци на потписивању уговора са највећим српским клубом. Иако ми дјелује чудно јер пратећи Партизан видим у каквом су бунару, нарочито ПР служба на челу са Биљаном Обрадовић... Свака вам част и једва чекам да видим на наредном ПЕС-у или великом печу за овај шта значи " голд " сарадња...
  7. Pošto nisam stigao da igram još a igra mi se, jeste li napravili slučajno neko Evropsko prvenstvo edišn u sklopu peča ili možda Konami ?
  8. Ti nisi sigurno dobro instalirao, jer se meni to iako imam slab kompjuter i nemam originalni pes niti jednom nije desilo. Definitivno nisi dobro instalirao.
  9. Jedan lik je uzeo Hrvatski Dragovoljac i doveo 10 crnaca, hhahahahahahahahahahahahahahhaahha
  10. Išao mi je na godišnji servis komp i obrisao sve sa c diska uključujući i Konami u dokumentsu. Naravno kad sam ušao u igricu bilo je kao da sam ušao prvi put i ponovo sam napravio taj sejv fajl i to sve ono što ti traži kad uđeš u igricu prvi put. E sad moje pitanje je da li će se to odraziti na neki način na peč ili ne ( igrica i peč su na d disku i tu nije dirano ništa ) ?
  11. Kompjuter nije isto što i Laptop, odnosno kućište. Kućište je daleko lakše održavati od Laptopa. Kućište odneseš na servis jednom godišnje i bude kao nov, a Laptopu kad nešto crkne, gotov je. Ja igram ovaj PES već dugo ovako. Ni za 18-ku nisu bile najbolje specifikacije, a kamoli sad.Osim toga kućište čistim redovno od prašine, pa je skoro nemoguće da matična crkne na taj način. Da ga nisam održavao crkao bi on odavno... Osim toga imaš program koji mjeri temperaturu matične ploče, procesora, grafičke... kada pređe u crveno to ne valja... Ja mjerim temperaturu svaki dan. Tako da što se mene tiče, prevencija je maksimalna.
  12. Evo da bih pokazao koliko je nebitna specifikacija ljudima kojima je stalo da znaju, ja sa ovim specifikacijama igram PES 21 lagano, šteka on, ali kad igram ne šteka uopšte što je jako bitno, tako da ne brinite mnogo o specifikaciji. Kućište je staro 9 godina, nisam nikad ništa apdejtovao ni procesor, ni grafičku, ništa, tako da opušteno što se tog dijela pesa tiče.
  13. Imam onaj prvi dio, već imam peč i zadnji apdejt mi je od Februara koji je zadnji i izašao. Sprdaš se da mi i posle toga treba sve ovo što je izašlo nakon Data pak 2 ?
  14. Vidim da me niste razumjeli pa me interesuje, jel onaj Data pak 2 cijeli peč ili moram imati i one parcijalne dijelove koji su izašli nešto kasnije ?
  15. Pošto studiram Engleski jezik, mogu ti sugerisati neke stvari, plan igre se treba prevesti kao taktika jer game plan to i jeste. Umjesto dres je bolje da piše dresovi jer ih ima više. Ne vidim kako si ostale preveo, ali ako stoji camera treba kamera da stoji, umjesto počni utakmicu je bolje da stoji igraj utakmicu, ne prevodi se sve bukvalno sa engleskog, eto to je to.
  16. Nemam ja mnogo tih foldera, ali ako misliš da to pomaže ok, tako ću i uraditi. Naravno performanse kompjutera u odnosu na igricu su loše a znam za to da dosta foldera na desku usporava komp ali uradiću i to što kažeš da probam pa da vidim šta će biti. Naravno sve sam maksimalno pogasio što sam mogao. Antivirus ne smeta igrici ništa što je upaljen kad je igrica na D disku a on je upaljen eto, ovo ostalo ništa. :) Hvala na predlogu. :D
  17. Meni je ovaj moj napaćeni komp star 9 godina i može PES iako nema nikakve uslove da bi se postupio, naravno sve je zastarilo u njemu. Ali to je i razumljivo jer sam samo kućište platio 900 maraka pa može tako to da prođe. Inače ne bi moglo. Inače šteka mi onaj " intro " ali ne šteka igra što je najbitnije i u suštini sve je usporeno osim onog kad sam u utakmici i to mi je dovoljno, to što ulazi 5 minuta u igricu svaki put mi jako ide na živce ali jbg, nije da imam najbrži i najbolji mogući komp pa da me to ekstremno čudi. S onim sa čim ću ja recimo imati problema je prostor na D disku jer evo već igra zauzima preko 150 gigabajta a ostalo je nekih 42 gigabajta od toga novi apdejt ima oko 40 gigabajta, složen slučaj, ali šta je tu je.
×
×
  • Create New...