Jump to content
Oficijalni partneri

nikolicmiroslav93@hotmail.

Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nikolicmiroslav93@hotmail. last won the day on June 22 2021

nikolicmiroslav93@hotmail. had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikolicmiroslav93@hotmail.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

 1. Ne znam zaista o kakvom haosu govoriš, ali drago mi je da je završena stvar, kao što mi je drago da uzalud nije pravljen stadion Radnika iz Bijeljine.
 2. Честитам момци на потписивању уговора са највећим српским клубом. Иако ми дјелује чудно јер пратећи Партизан видим у каквом су бунару, нарочито ПР служба на челу са Биљаном Обрадовић... Свака вам част и једва чекам да видим на наредном ПЕС-у или великом печу за овај шта значи " голд " сарадња...
 3. Pošto nisam stigao da igram još a igra mi se, jeste li napravili slučajno neko Evropsko prvenstvo edišn u sklopu peča ili možda Konami ?
 4. Ti nisi sigurno dobro instalirao, jer se meni to iako imam slab kompjuter i nemam originalni pes niti jednom nije desilo. Definitivno nisi dobro instalirao.
 5. Jedan lik je uzeo Hrvatski Dragovoljac i doveo 10 crnaca, hhahahahahahahahahahahahahahhaahha
 6. Išao mi je na godišnji servis komp i obrisao sve sa c diska uključujući i Konami u dokumentsu. Naravno kad sam ušao u igricu bilo je kao da sam ušao prvi put i ponovo sam napravio taj sejv fajl i to sve ono što ti traži kad uđeš u igricu prvi put. E sad moje pitanje je da li će se to odraziti na neki način na peč ili ne ( igrica i peč su na d disku i tu nije dirano ništa ) ?
 7. Kompjuter nije isto što i Laptop, odnosno kućište. Kućište je daleko lakše održavati od Laptopa. Kućište odneseš na servis jednom godišnje i bude kao nov, a Laptopu kad nešto crkne, gotov je. Ja igram ovaj PES već dugo ovako. Ni za 18-ku nisu bile najbolje specifikacije, a kamoli sad.Osim toga kućište čistim redovno od prašine, pa je skoro nemoguće da matična crkne na taj način. Da ga nisam održavao crkao bi on odavno... Osim toga imaš program koji mjeri temperaturu matične ploče, procesora, grafičke... kada pređe u crveno to ne valja... Ja mjerim temperaturu svaki dan. Tako da što se mene tiče, prevencija je maksimalna.
 8. Evo da bih pokazao koliko je nebitna specifikacija ljudima kojima je stalo da znaju, ja sa ovim specifikacijama igram PES 21 lagano, šteka on, ali kad igram ne šteka uopšte što je jako bitno, tako da ne brinite mnogo o specifikaciji. Kućište je staro 9 godina, nisam nikad ništa apdejtovao ni procesor, ni grafičku, ništa, tako da opušteno što se tog dijela pesa tiče.
×
×
 • Create New...