Jump to content
Oficijalni partneri

MartinMKD

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Converted

  • Location
    Macedonia
  1. Bravo svaka cast ! Moze da te kontaktiram na fb te molam prati mi go tvoeto fb da te prasam nesto ... po Privatna poraka ako ne sakas tuka..
  2. Na mene mi je potrebno covjek koj moze da ni pomogni okolu facite. Dokolku saka nekoj da ni se pridruzi kod eden tim i bi pomognal za pravenje na patch za pes 13. Koj e zainteresovan da pomogne neka mi pise tuka. Potoa ke se dogovorimo za drugi stvari. Ocekujem vas.
  3. znaeh deka nekoj taka ce odgovori !
  4. Moze da narucim eden stadion ?
  5. Ok vekje ne pisuvam cim taka velis aj jas ke se strpam !
  6. Ok se izvinjavam ! Sta biva kje uradimo li mali pac za Makedoniju plsss ?
  7. Mogu ja da vi pomozim za igraci, timovi, dresovi itn samo povelite jas ke vi pomozam jas sum tuka iz Makedonija ! Samo zelim od vas eden extra pac ! Edit 1: Zelim i reprezentaciju imam dresovi i najnovie igraci no neznam da ja licenciram drzavu ... To od vas cekam ! Edit 2: Mogu da izradimo i 2-ra liga 14 timova malku !
  8. Svaka cast momci ! Gledam napravivte za site ligi od balkanot a nema za Makedonija ( 12 timova ). Nemojte da me svatite pogresno no ocekuvam eden mal pac od vasa strana pozz !
  9. Zasto ne napravite ? Navivacka grupa: Komiti !
  10. Dali je licenciranu Makedonija na Become a Legend ? Ako nije zasto ne ja lincencirate da moze da se igra Become a Legend
  11. Uradi za Vardar navivaci su Komiti !
×
×
  • Create New...