Jump to content
Oficijalni partneri

Vdvlada012

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Vdvlada012

 • Rank
  BPB Momak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. evo sad čitam tvoje objave na forumu. Sad sam stavio da se skidaju fajlovi 10,11,12 i 13. To kad se skine kopira se u BPB Stadium/Other?
 2. 109, 021, Estádio Santiago Bernabéu, Other\Estádio Santiago Bernabéu # Real Madrid. Ovako mi piše u stadion map
 3. Drugari, dešava mi se da kada počnem utakmicu sve bude crno, a na vrhu ekrana su mi samo svetleće reklame. Što se to dešava?
 4. Kod mene kad udjem u igricu piše Version 1.07 Datapack 6.00. Nešto sam zabrljao. Inače radi bpb patch... Jel treba da ubacim ponovo neki fajl?
 5. Jel moze da oste Option File ili mora sve ponovo?
 6. Znači da nema igranja dok ne izadje v3.0? OK. Čekaću. Pozdrav...
 7. Sad kad mi se ažurirao PES i ubacio sam bypass 1.07, neće da se pokrene BPB Patch, pokreće običan PES 2020. Pokrenuo sam ga na sider.exe i neće da radi. Da li da instaliram ponovo v.2.5?
 8. U Master Ligi kada se udje u Database - Competition Info - pomešane su zastave nekim državama. Npr. Belgija ima srpsku zastavu, Škotska ima bosansku zastavu, Švajcarska hrvatsku, PEU League imaju nemačku zastavu...
 9. U Master Ligi - vodio sam ekipu C. Zvezde, kada sam promenio ekipu idalje se pojavljuje Zvezdina sala za predstavljanje.
 10. Hvala vam na svemu uradjenom. Sve radi normalno. 1.06 dlc 6.00. Radi bez novog OF. Jel to sve od apdejtova za PES2020?
×
×
 • Create New...