Jump to content
Oficijalni partneri

NikolaB

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About NikolaB

 • Rank
  BPB Momak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav svima, da li neko zna kako da postavim da mojim igračima piše ime iznad glave. Mogu da protivnicima namestim, ali kod mojih mogu da stavim samo staminu iznad glave i ništa više. Ne znam da li sam ja slep pa ne vidim opciju ili šta??
 2. Onda najbolje izbacite apdejt 04./05.03. da sve bude kompletno, i samo pitanje da li ce u apdejtu biti jos neceg sem transfera?
 3. Primetio sam jednu grešku u ofk beogradu. Počeo sam master ligu sa njima i Mirković koji igra CB ima overall 60, i u pozicijama piše da jedino može CB da igra, a na svim drugim pozicijama ima ocenu 64,65 i tako, bukvalno na svim, ne znam za golmana.
 4. znam nego mislim na bpb update da se prilagodi na novu verziju
 5. Samo nemojte da bude preko 10 - 15 gb imam samo ssd od 240gb pa zato
 6. Samo da pitam, znam da mnogo smaram, izvinjavam se, već sam i pitao to ali možda je došlo do nekih promena, znate li kada će update izaći i koliko će zauzimati?
 7. Što se tiče toga da će se isti pojavljivati u Realu, Bajernu... Znam da smaram, ali da li možete npr. da postavite kada izađe V2 da imamo opcionalni download edit fajla, da jedan edit fajl bude sa domaćim igračima u Youth teamu, a za one koji to ne žele da ostavite ovako da i oni imaju download fajl i da nemaju domaće igrače u Youth teamu. Ne razumem se uopšte oko editovanja pesa pa zato i pitam.
 8. Da li postoji mogućnost da igrači iz youth team-a u V2 budu sa naših prostora? Mislim da im sredite samo imena i nacionalost. Mislim da većina nas to želi.
 9. Video sam da data pack 4.0 izlazi 11.februara ili oko 11. sto znaci da update mozemo ocekivati oko 15.februara?
×
×
 • Create New...