Jump to content

Elvedin

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Najljepša hvala na trudu i zalaganju. Konačno ... Balkan liga :) here I come
 2. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Moj acc nema permisije da skine ovaj file... u čemu je problem ?
 3. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Čestitam na riješenju Samo, iz ovih slika se ništa konkretno ne vidi.. šta si uradio, splitovo file... ne kontam ?. Izgleda kao da je u pitanju način instaliranja, što mi je prilično nelogično ali hajde.
 4. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Ma nema od tog ništa. Jer i V3 nije mogao biti fixan. Najblja opcija je da stave prosle (ispravne ) verzije Peča, jer svakako se može dodatno editovati. Bitno je da ima Liga. Ja ga nisam ranije igrao, zato ga nemam.. a vidim da je skinut sa ovih google drive linkova.
 5. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  A mogu li se negdje skinuti raniji pečevi... npr V2 ako nije pucao ???
 6. Mislio sam na patcheve za Balkan ligu V1 ili V2 bilo koji. Google drive linkovi javljaju da su fajlovi pobrisani sa lokacije ???
 7. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Da li je moguće da se negdje uploada Balkan pathc V2 (ako je sve u redu s njim ) . Pokušao sam ga tražiti svugdje, ali linkovi vode na google drive, sa kojeg je vjerovatno skinut. Jer vidim oteglo se ovo sa V4 . . . a tako mi se igra Master liga. Bio bih zahvalan ako bi to kako moglo.
 8. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Strpljen spašen :) Ludilo je ovaj patch... ja igram samo master ligu... i stvarno bih volio da hoće da pređe u tu drugu polusezonu... zato sam i tražio starije patcheve balkan lige, ali oni linkovi ne rade. U svakom slučaju čekamo taj DLC 4.0 ... Dobro je da se neko javio.. ja mislio da je forum napušten :D
 9. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Ja sam sve probao... instalirao sam i Konamijeve DLC ove do verzije 3. Jer vidim da na pachu piše da je dlc 3.0 Al opet ništa ... Ostaje još jedino, da probam varijantu da instaliram prvo sve dlc-ove .. pa onda PTE pachove i na kraju Balkan V3 pach. Ako uspijem javim.
 10. Da li je moguće negdje skinuti ranije pacheve, obzirom da su oni linkovi u download sekciji za google drive prazni. Tj fajlovi su pobrisani ? Kontam da to moze rijesiti problem padanja igrice. Pošto vi kažete da vama sve super radi.. mislim da je mozda do toga.
 11. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  Na žalost ne radi. Čitao sam da na nekim forumima da je problem crack. Moram vidjeti kako da kupim igru jer je odlična, posebno ovaj Balkan Pach je predobar. Ako neko zna, kako da naručim original, neka mi javi da sad ne googlam :D
 12. BPB Patch 18 - Balkan League Edition V3

  I mene je izludio ovaj crash na polu sezoni... Mislim da treba biti instaliran neki patch ali ne znam koji... jer u mene je samo Pes 2018 i onda sam instaliro balkan i sve super... ali Master Liga crashuje na polu sezoni ??? Valjda trebaju ovi PTE Patchevi od 4.0 pa nadalje... probaću
×