Jump to content
Oficijalni partneri

RumbaKing

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Ocigledno je da PSD ocene ne odgovaraju za PES2013. Igra covek na coveka, rezultati veliki: 4:3 6:3 3:5 2:2 je najmanji rezultat a svi lepo igramo odbranu, nema zaletanja, dobri golmani jer igramo sa Juve, Chelski, Bayern, City, M.United, Real... Prolaze lopte u prostor preko 2/3 terena, Terry digne nogu da bi prosla lopta, jako cesto prolazi lopta kroz noge. Zavrsili smo polusezonu i sa istim timovima nastavimo drugu ali na cist fudbal bez bilo kakvog patcha, nema ni dresova, licenci timova, samo supalj fudbal i odmah sve drugacije, sve normalno, rezultati 1:0, 2:1, 0:0 i sl. Moras da se namucis da das gol, nema protrcavanja, golmani brane ono sto bi realno mogli, sve je nekako normalno. Ja verujem da niste menjali gameplay jer ste uvek imali najbolji patch ali ocigledno je da same PSD ocene nisu relevantne za pes2013 i da se moraju smanjiti svim igracima za npr. 20% nemam pojma, lupio sam, trebalo bi experimentom utvrditi, mozda da se smanji samo neka od osobina igraca ko zna. Posto znam da imate autoritet na PSD forumu a ionako vi jedini pravite patcheve sa PSD ocenama (a da valja) mozda bi mogli da pokrenete temu na tom forumu. Sad cu da skinem i ovu verziju pa da probam, hvala za update.
  2. Jel se jos nekom cini da je lopta malo preduvana? :) Znam da verovatno nije do patcha nego do konamijevog update-a ali nekako se jako odbija od noge, mnogo vise mora da se pazi kod dodavanja. Pass support drzimo na jednu crtu + semi assisted. Sve je super odradjeno, igrali smo community i nije izbacivao iz igre, sve korektno, svaka cast!
  3. Jel ima neko linkove od prve verzije patcha, ovo izbacivanje ubija, direktno utice na ishode turnira i gubi se vreme? Ne znam sto su morale te hd face da se ubacuju, ovaj patch je poseban po psd ocenama i to je jedino vazno. Shvatam da Milan i Coolactive trpe pritisak i na ovom i psd forumu da se razne gluposti, kopacke, stadioni, scoreboardovi, face ubace u patch ali to uzrokuje ovakvim greskama i izbacivanju iz igrice. Molim vas ako neko ima link od prosle verzije patcha, kako bi moglo da se igra dok ne izadje neka sledeca stabilna verzija. Nasao sam, linkovi su na 15. strani.
  4. Jesam, sad je onaj kruzic dole levo sto se vrti bele boje.
  5. Opet ispada iz igre, Community, Bayern-Man. united pri kliku na smallinga da udje u igru izbaci iz igrice. Izgleda da je zbog Jenkey patcha, jel moze to da se izbrise, ne trebaju mi otkljucane lige. Dva puta je izbacio iz igre, u istoj utakmici i uvek pri izmenama. Jednom se sve ukoci, drugi put izadje i izbaci ono obavestenje. Igram na 1920x1080 jaka je graficka, sve klizi, nemam pojma sta je, nije se desavalo sa proslom verzijom (bez jenkey patcha). Terryja i A. Cola sam sredio frizure, hvala.
  6. HVALA za update! Imam problem: Terry ima frizuru kao Mirales a Ashley Cole ima dugu kosu. Tako je od V2 a i sa ovim V2.1 update-om. Sutra cu javiti da li izbacuje jos uvek iz igre, igramo community. To je veliki problem. To mi se desavalo i na prvoj verziji patcha ali sa dodatno instaliranim jenkey-ovim patchom. Izbacivalo je kada treba da ucita neku sacuvanu formaciju ili kada sejvuje tek zavrsenu utakmicu sto je znacilo da mora ponovo da se igra jedna ista utakmica. Od V2 izbacuje kada se klikne na igraca kojeg zelite da ubacite u igru. Igrao sam danas protiv kompa i nije me izbacivao, videcemo sutra na turniru sa ovom zakrpom.
  7. Izbacuje iz igre, pri kliku na neke igrace kada hoces da ih ubacis u igru i slicno. Mozda je zbog toga sto nisam izbrisao stari patch, sad cu sve iz pocetka pa probamo. Super je, vidim da ste i neke transfere odradili, Anelka vec otisao u Kinu :(
  8. Ma bitno da srede face, ja ne mogu da igram ako face nisu u redu. Zamislite kamera zumira Teveza i ja ne vidim kako je on stvarno lep :) Malo se salimo, mozda bi najbolje bilo da zakljucate ovu temu dok ne izadje patch, ovako se samo strecamo kad vidimo da ima novih postova :) Pozdrav i srecan rad!
  9. Lancemi je pre par postova rekao kako sad ide dosta brze ubacivanje igraca tako da se nadam da ce biti za vikend. Ocigledno je da hoce da izbace kompletan patch sa 100% PSD, sama cinjenica da su svi igraci sa PSD ocenama cini patch jedinstvenim. Naravno da bi mogli da stave linkove sa delimicnim patchom, ali verovatno ce biti neki exe koji ce sam instalirati patch tako da hoce da sve bude odjednom. @ edit team: Jel moze screenshot Chelsea overall ocena, ono iz igre? Da vidim koliko me ojadio BigStu :)
  10. Pa kao da ne moze da se igra fudbal bez peca, samo dramite bezveze. Bice za par dana, do tad igrajte taj pec koji vec imate. Edit timu zelim sto brze ozdravljenje!
  11. Ako trava bude svetlija onda ce se videti ispor radara i to je ok.
  12. Izgleda da ne menja nista bitno, bar tako kazu ovi sto su probali. Na papiru menja ali ovako jok. Nadam se da izlazak konamijemog update-a nece poremetiti rad na ovom patch-u. Replay disabler obavezno a takodje i transparent radar je super, ali nazalost odbijen je moj predlog. Pre par godina ga je Buga napravio i od tada sam ga imao na svakom PES-u, puno znaci da "vidis kroz" radar a pritom su linije i tackice na 100% vidljivosti. Ako ga nadjem negde postovacu u temi. Svake godine se cudimo zasto Konami ne prihvati neke savete "igraca" a evo i mi se ovde ne mozemo sloziti oko par stvari. U svakom slucaju ovaj patch ce se igrati i HVALA momcima sto se trude jer da nije njih ne bi imali ovako lep patch, za sad samo vizuelno, nadam se da ce biti lepo i igrati ga.
  13. Molim vas ako bi mogli da ubacite opciono Replay Disabler koji radi na ovaj patch, gubi se puno vremena na glupe reprize. Disabler je izasao za demo 2012 za par dana a sada ga jos nema za full verziju tj. ima ali ne radi.
  14. Sredjeno je to: http://pesstatsdatabase.com/PSD/Player.php?Id=146&Club=7
  15. Evo nasao sam providni radar za prosli fudbal pa ako moze da se ubaci u ovaj. Ili ako neko zna koji je .bin na ovom pes-u pa da probam sam da ubacim. Transparent Radar.zip
×
×
  • Create New...