Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/19/2021 in all areas

  1. H. Handzic - FK Sarajevo by @slaninarsrem
    4 points
  2. još kad bi ex-Yu klubovi i savezi dogovorili jednu našu superligu hmmhmm
    3 points
  3. J. Adukor - FK Sarajevo by @slaninarsrem
    2 points
  4. Ma jebiga, dovoljno je i ovo upozorenje prvi put, ako se ponovi ban. A za vrijedjanje i psovanje ne treba ni upozorenje, to valjda znas da ne smijes i ne trebas raditi
    2 points
  5. Nista posebno, nastavak na onu pozadinu sada samo slika sa partnerima sa početka učitavanja igre
    2 points
  6. Pozdrav momci, hvala @milos987 što mi je ustupio mjesto gdje ću kačiti svoje radove koji su u okvirima grafičkog izgleda i dizajna unutar igre. Za početak urađen je početni meni, loading screen kako ga ko stručnije naziva. Napravljeno je tako što se dominantne boje pozadine mogu prilagođavati igraču odnosno timu koji predstavlja što je prikazano na primjeru Dinama i Oršića U planu je još da odradim 3 pozadine (Hajduk, Crvena Zvezda i Partizan) te da zaokružimo po 2 najveća kluba iz ove tri zemlje. Svi komentari, pohvale, kritike, prijedlozi su dobrodošli :)
    1 point
  7. aiii to bi bilo extra.. ili neki format lige sampiona ali kao svi naši klubovi baš kao na patchu BalkanPesBox 2017ke, svi timovi u jedno prvenstvo za naše područje.. Ali što kaže @Djune ideja nije loša ali mislim da se ipak neće realizovati tako nešto..
    1 point
  8. Mozes i sam, ako znas kako funkcionise stadiumserver. Po mom misljenju to nece biti realizovano, iako bude nece skorije.
    1 point
  9. Napravljeno je i više verzija za Bosanskohercegovačku ligu pozadina prije početka utakmice. Dominantna crvena boja zbog sponora. Evo kako to izgleda trenutno u igri za onoga ko ne zna, A evo sada mojih radova:
    1 point
  10. Sloboda govora nije psovanje, pogotovo sto ti ovo nije prvi put da razgovaras na taj nacin i smiri malo dozivljaje, preporucujem ti najdobronamernije. Sad se vrati temi i ovim je ova diskusija zavrsena.
    1 point
  11. Ovako. Vidim da zbog pojedinih ovde neki kriterijumi moraju da se poostre, da se vratimo na kriterijume od pre 5-6 godina. Od sada pa nadalje, za sve ide po 1 opomena a ako se nastavi, sledece: -Za bilo kakav pomen piraterije sledi ban (gledaj na forumima gde nije zabranjeno) -Za bilo kakvo vredjanje clana, psovanje ili javno prozivanje sledi ban (resavajte problem kroz privatne poruke) -Za spamovanje teme sledi zabrana komentarisanja na mesec dana (tema ne treba da bude puna vasih gluposti) -Za pitanja "kad ce patch, dokle ste stigli, dajte nesto" i slicno, zabrana komentarisanja na mesec dana (kad bude, bicete svi obavesteni) -Za bilo kakvo "kukanje" i trazenje necega od edit tima zabrana komentarisanja na mesec dana (niko iz edit tima nije duzan da uradi tebi facu za nekog igraca ili dres za neki tim)
    1 point
  12. Drugar aj nemoj se nastavljati ko boga te molim, spamuješ temu a ništa ne kažeš.
    1 point
  13. Doce i Hajduk do igre, tek se stvara ekipa
    1 point
  14. Niko Galešić - HNK RIJEKA
    1 point
  15. 1 point
  16. 0 points
×
×
  • Create New...