Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/12/2021 in all areas

  1. Patch je stvarno fenomenalan, igram ovih zadnjih par godina na PS4 tako da nisam zna da tako nešto postoji, ni za ovaj forum... Nema šta reč, upute su jasne i rezultat je prva liga ! Poljud je strašno lipo napravljen, igra sam sa puste patcheve do PES 18 i nisam nikad osjetio to, koji gušt igrat s hajdukom ! Ako ima di dat donaciju samo recite.
    5 points
  2. Pozdrav, kako napreduje ML sa nekim EX-YU timom? Ja evo igram sa CZV drugu sezonu, prvu sam osvojio, kup ispo u polufinalu, ispo u LP u grupi. Pa da pitam ostale kako njima napreduje.
    2 points
  3. Takav je video, muzika je kriminalna. PAUAUAUAUAUAUAUAUA
    1 point
  4. Pozdrav legendo, svaka cast na uspjehuja sam poceo sa Zeljom Yugo Ligu, za sada ide dobro, 3. sam na tabeli, Europu nisam igrao a u kupu sam ispao u 2. kolu, jer se koncentrisem samo na liguPrvi je kod mene Dinamo, a Partizan drugi. Tek sam dosao do polusezone, nemam bas puno vremena za igranje, posto imam obaveze oko faxa a i radim. Al kontam u skorije vrijeme, kad budem imao vise slobodnog vremena, da pocnem i ja sa Master Liga story, vjerovatno cu izbacivati videe na youtube
    1 point
  5. Ja igran s Hajdukom, nakon 8 kola sam 10. u ligi s jednom pobjedom i sedam remija. Odigrao san 3 utakmice u EL i drugi sam na tablici s jednom pobjedom i dva remija (u grupi sam s Napolijem, Celticom i Lilleom). Tako da not great not terrible :)
    1 point
  6. 1 point
  7. Slanina, kobasice, kulen... znas kakvi smo mi sremci xD
    1 point
  8. Nemoj kad bude slanine da nas zaobidjes :)
    1 point
  9. Ti stadioni Cro Pesa su i dan danas u igri (našem patchu) malo modifikovani naravno.
    1 point
  10. Bravo, samo tako nastavi i brzo ćeš napredovati.
    1 point
  11. Svaka cast i dobrodosao nam :)
    1 point
  12. Bravo. samo nastavi, bice to odlicno.
    1 point
  13. Moja velika zahvalnost ide za bogi888 koji mi je puno pomogao sa savetima i tutorijalima. Oduzicu se praveci face za BPB :)
    1 point
  14. Nije loše! Samo rad, rad i rad. :)
    1 point
  15. Pa baš i nije. PES 2013 je najbolje modovan PES ikad, toliko je stvari iskorišteno iz 11-12, toliko je zajednica bila veća da se ne može porediti, da je danas na raspolaganju taj broj ljudi pečevi bi bili još kvalitetniji. Od PES-a 2014 lagani pad svega, zajedno sa novim engine-om, da ne kažemo koliko je teže editovati novu generaciju pesa, zbog čega ih je 90% i odustalo, nisu mogli, nisu znali dovoljno je samo pogledati koliko su kompleksniji modeli (za face recimo) ili za teksture dresova.
    1 point
×
×
  • Create New...