Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/25/2020 in all areas

  1. Molim Vas ostavite meni/nam neki kontakt kako bi Vam za Vaš trud mogli nagraditi, vrlo rado kada vidim koliko se trudite da na svaki post odgovorite iako Vas pretrpavaju konstantno pitanjima "kada će, kada bi trebao izaći, šta je novo" etc.. Patch će biti ove godine mislim najbolji po pitanju detalja koji ste uradili to te mjere da jedva čekamo da uz pivce uživamo sa drugarima...Mislim da nisam pojedinac sigurno koji bi odvojio nešto od svog džepa i donirao Vama. Zaslužili ste to i usput Čestit Božić svima koji slave, puno zdravlja i pozdrava i Sarajeva!
    3 points
  2. Oprobaj ti slobodno, ako treba neka pomoć slobodno pitaj. Što se tiče id igrača to je najmanji problem, samo reci koga ćeš praviti i dobićeš id.
    1 point
  3. Drugari...vi sto pitate za ovu verziju gde treba lek...evo sad je na stimu original verzija 15e...to je smesno...bolje dajte 15e i necete imati problema...pozdrav svima zivi bili
    1 point
  4. Iste sam probleme imao sa tom *zloglasnom verzijom* kojoj treba *lek* da bi radila. Ta verifikacija svaki put i naravno master liga nije radila. Onda sam odlucio da kupim igru za nekih 18e i sad sve lepo radi i cekam BPB patch. Javi se Javier, mozda i nadjemo neko resenje za tebe ako ti se ne kupuje igra ali za te male pare ipak vredi ako ces stalno da je igras.
    1 point
×
×
  • Create New...