Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Najbolji drajver za pes 2020, u pitanju je amd R9 200 series ? Sa starijim drajverom bolje je radilo .
 5. Last week
 6. Hoće, 2.0 pa 2.5. Tema je zaključana, patch smo napisali kad će izaći, čekamo modul.
 7. Da pitam ovde, posto je ona druga tema zakljucana. Hoce li biti potrebno imati ovu v2 pa onda instalirati ovo sto planirate da izbacite ili ce biti AIO?
 8. Izbacite update pa kasnije rjesavajte entrance. To bi bilo najpametnije
 9. Ajmo bre,da navijamo da izadje update za ovaj modul pa onda download 2.5 i onda resena izolacija.
 10. "Nasoj ligi" Sta Sa time mislis. Treba ocene da se smanje za po 3 svima jer nam igraci nisu ni za go k***c
 11. Trebaju malo da se pojacaju ocene od igraca u nasoj ligi, imaju slab overal i mnogo je tesko pobediti na super staru , uvek pobedim 1-0 ili bude 0-0 ili gubim 0-1, a na top player mi je prelako da igram jel tu pobedjujem po 3:0, i nije mi zanimljivo ..
 12. Naravno slažem se s tobom,realno BHT premijer lige je loša i npr ta pojačanja koja navodis bas trebaju biti razlika između ovih trenutnih igrača
 13. Da, ubačeno je i tzv. mušema se vijori na sredini terena, ali preporučujem ti da sačekaš verziju 2.5, koja će biti za koji dan, jer je popravljen bug za ML i ubačene neke stvarčice.
 14. Pozdrav, novi sam ovde i trenutno skidam patch. Zanima me da li je ubacena himna lige sampiona?
 15. Pa da i zato ja igram nekad Sa stranik timovim
 16. Treba se preznojiti, ali kada igram ML sa Željom meni nije pojačanje npr Bajić, Duljević, Bešić, Šehić. Zakarić ima overall 75, a Duljević 71 i Stevanović 72. Hebibović ima overall 74. Ognjen Vranješ ima overall 72, a štoperi Želje i Sarajeva 70-71. Moje mišljenje je da bi top igrači naše lige trebali imati overall 70. Tipa Ahmetović, Štilić, Sušić, Ermin Zec, Bilbija, Vranješ. (Tu negdje oko 70). Tada bi na realnosti dobila i ML, a i igranje u Evropi. Primjer: Željezničar: Kjosevski 66 ; Stevanović 66, Jovanović 69, Kosorić 67, Pavić 67 ; Alispahić 69, Sadiković 68, Štilić 72-73, Veselinović 68, Ramović 68, Lendrić 68. (Prvih 11) Klupa: Erić 66, Stanić 65, Osmanković 67, Ikić 66, Jamak 65, Bojo 66-67, Zajmović 65, Subašić 64, Ermin Zec 70 (Injury C)
 17. Uf buraz i ovako je tesko igrati sa našim timovima,ja sam cekajući ovaj upadate napravio neko svoje takmičenje sa 38 domaćih timova i vala treba se preznojiti da pobijediš 2-3 razlike....
 18. Da li vi mislite da su ocjene igrača u ove tri lige malo prenapuhane? Konkretno mislim na BHT Premijer Ligu jer ju svakodnevno pratim i mislim da su ekipe mnogo bolje predstavljene nego li je to slučaj u stvarnosti. Amer Gojak je slabiji od pola ovih boljih igrača u Premijer ligi, Riad Bajić koji igra u Turskoj je mnogo slabiji od Ivana Lendrića. Ibrahim Šehić koji je odličan golman je tek mrvicu bolji od Filipa Erića. Srđan Stanić ima overall 75+ (nerealno). I isti je slučaj sa skoro svakim igračem u našoj ligi. I isto je i sa FK Željezničar, FK Sarajevo, Zrinjski, Široki, Borac... Btw. sve drugo je veoma super i želim Vam puno sreće u daljem radu!
 19. To je 1.0, ali ima bag, rekao je da će izbaciti 1.1 sređen, danas ja se nadam.
 20. Čini mi se da je izašlo, ali nisam siguran, molim admine da provere na ovom linku https://www.pesnewupdate.com/2020/03/pes-2020-entrances-with-new-animations.html?m=1
 21. Kad cete da naucite. Ovaj PATCH I SAJT NEMA NIKAKVE VEZE SA PIRATERIJOM I BYPASSOVIMA te prestani te da vas admini nebi sve redom pobanovali
 22. Neće to biti tako brzo , zato što FuNZoTiK koji je napravio entrance trenutno nema vremena za update radi u bolnici. Tako da čekajte još koji dan.
 23. Meni ne radi, v1 kad sam instalirao radilo je. Ovako sam skinuo i odradio Koristio sam lite verziju, instalirao byypass, instalirao sve za to i imao celu igricu. Onda instaliram v1 preko svega toga i radi. Sad za v2, odradio sam kao za v1, preko lite i bypass, ne radi Igricu pokrecem tako sto pokrenem sider, on mi pokrene lite, ja iskljucim pa opet pokrenem on mi ponudi da cencel na stimu na igricu, ja to odradim, i onda mi je sider ukljucen a igrica nije, tek onda pokrenem pes2020 i onda iskljuci sadier i pokrene igricu, patch bypasss, ili v1, zavisi sta hocu. ali to ne radi za v2.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...