Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Mi smo ovde pre svega drugari, koji razmenjujemo svoja misljenja dobra ili ne oko peča, pomažemo jednim drugima. Tu ima par momaka koje pratima nisu članovie dit tima i dosta pomažu, zato uz dogovor sveresavamo kako treba. Ti si se drzao upustva koje si dobio i to cenim, ali ne treba preterivati. Sledeća verzija ćepuno toga da vam donese,puno stadiona balkanskih kao i faca, zato uzivajte u igri.
 3. Vazi izvinjavam se opet svima na ovim pre jakim reakcijama
 4. Ajmo momci da se ne raspravljamo oko nebitnih stvari, zabranjeno je postavljanje linkova koji su za piratske veze i zabranjeno je spominjati krekove, ajmo je nazivati nije orginal, narodnom ili BP verzijom ako bas moramo. Pomocicemo svakom i nećebiti problema. Jesmo se dogovorili?
 5. Reseno sve, necemo o tome vise da ne spamujemo nepotrebno.
 6. Lurix, ako smo do sada spominjali bypass i ako EDIT TEAM nije imao problem, ne mozes ni ti, necemo da unistimo forum ako 5 puta spomenemo bypass :P
 7. Slazem se sa tobom apsolutno
 8. Ok. Izvinjavam se svima sto sam bio previse grub jos jednom.
 9. Crack, ne bypass. Ne kazem ti nista oko toga sto pratis svoju rolu, kazem jer preterujes. Nije kao da te neko placa da drzis sve pod konac ovde, ovako samo teras ljude sa foruma.
 10. Ovako. Ja zelim da kazem sta je moj zadatak. Ako neko ima problem stim ok, znaci meni je pop reko da one koji spominju bypass opominjem i da drzim red sto se chata tice. Izvinjavam se ako sam nesto pogresio ili bio previse grub.
 11. Buraz, smiri strasti, mozes i ti da otputujes lako.
 12. Lurix, spusti malo loptu na zemlju, čovek je samo pitao, kao prvo nauči se šta znači promovisati pirateriju. Da je postavio linkove torrenta da može nelegalno da se skine Pes ili pak da je stavio link za skidanje by... sranja, razumeo bih, ok to je promovisanja piraterije i za to je ban doživotni. A ovako, ajde leba ti, ne pravi od kupusa zeca, jer si se mnogo poneo svojom rolom. Ja sam isto moderator, negde čak i admin na nekoliko foruma pa nisam džangrizalo ko ti. Toliko od mene. Pozdrav.
 13. Ovako ja sam moderator jer trebam da opominjem i da govorim ljudima da je piraterija na forumu zabranjena i da drzim red. ako se tebi to ne svidja putuj!
 14. Yes pls, from those previous pictures it looks very nice. Current light for Rajko is decent, never mind for enlighten.
 15. RavenFCB

  Stadium deal!

  i will try to finish it and give you a screens without enlighten/with to see,if the result will be better than current version which we already have in BPB patch.
 16. Enlighten is not fit for Rajko because it is very wide stadium and causes dark shadows when playing night games. I like how you add almost every detail to stadiums (flags and ads), so pls don’t give up on Rajko
 17. RavenFCB

  Stadium deal!

  Unfortunetly no as i cannot fix the bugs i have there :( Also i used Enlighten patch for Poljud,it looks great for Day FINE but night mode is almost unplayable ,its tooo dark :(
 18. Any progress with Rajko Mitic?
 19. Ne koristim by***s imam original igricu, probacu opet da skinem vrv sam ja ness zajebao
 20. Last week
 21. Ocito nisi shvatio poentu onoga sto sam napisao, lik je rekao da ima tu verziju i da ima problem tu je forum da mu pomogne a ne da ga sutira kao malo dete, sto je rekao to. Vrati se na temu.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...