Jump to content
Oficijalni partneri

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Našli smo šta je problem a taman možete i vi testirati da vidimo da li je definitivno to. Cutscenes modul koji je rađen za Data pack 4.0 izaziva povremena pucanja na Data Packu 5.0. Ugasite ga tako što ćete otvoriti sider.ini fajl i staviti znak ; ispred: lua.module = "bpb_server\bpb_cutscenes.lua" Znači treba da stoji ovako: ;lua.module = "bpb_server\bpb_cutscenes.lua" Ako vam se desi da pukne koji put nakon toga, napišite ovdje.
 3. Ralex

  BAL (na moj nacin)

  DRINCIC PONOVO U HUMSKOJ!
 4. Nisu izašli kasnije nego prije. Svi fajlovi koji počinju sa [BASE] su osnovni peč koji ste mogli skinuti još 01.01.2021. Nakon toga je izašao [UPDATE]Data Pack 1 koji ste mogli skinuti 05.02.2021. Nakon toga u razmaku od nekoliko dana izlazi [UPDATE]Data Pack 2 pa [UPDATE]Data Pack 2.1. Tim redom se i instalira, ako si imao instaliran peč i Data Pack 1 samo skidaš ova dva fajla, ako imaš čist pes skidaš svih 12 fajlova i instaliraš redom.
 5. Imam onaj prvi dio, već imam peč i zadnji apdejt mi je od Februara koji je zadnji i izašao. Sprdaš se da mi i posle toga treba sve ovo što je izašlo nakon Data pak 2 ?
 6. Vidim da me niste razumjeli pa me interesuje, jel onaj Data pak 2 cijeli peč ili moram imati i one parcijalne dijelove koji su izašli nešto kasnije ?
 7. Ljudi moze li neko ko iole zna da pomogne kako da lista stadione kad stisnem space u sideru kliknem 9 izbaci jednu sliku stadiona ali nzm kako da lista sve koji imaju sve tastere sam ispritiskao?
 8. Sreten Atanasković - Sloga Kraljevo
 9. Ralex

  BAL (na moj nacin)

  Mislim da sam saglasan dete se dohvatilo malo para,boljih kola kafane.Videcemo!
 10. Ja mislim da ovaj mladi igrač Radanović daje previše izjava za medije, puno priča o sebi i tom kako je slavio potpisivanje ugovora, ima glavu u oblacima. Trebao bi se fokusirati na nogomet jer ovako neće biti ništa od njega.
 11. Ralex

  BAL (na moj nacin)

  Dva igraca produzila vernost klubu.
 12. To Slanina brate, brutalno odradjeno
 13. N. Andjusic - FK Velez by @slaninarsrem
 14. Mora nova Master Liga i BaL, takođe novi je OF pa ako ste radili neke modifikacije moraćete opet.
 15. Last week
 16. Nikola Petković - Sloga Kraljevo
 17. Jbg, nema dzabe ni kod babe
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...