Jump to content
Oficijalni partneri

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Znaci momci, svaka vam cast. Iskreno, nikad bolji patch nije izasao ni za jednu fudbalsku simulaciju, a mislim da vas nece niko ni nadmasiti. Stvarno respect za posao koji radite!! Kad gledam ove slike, steta da pravim Balkan Ligu, da kvarim ovako dobar posao
 3. Yesterday
 4. Trenutno radim i na jednim i na drugim. Vidjećemo oće li u V1, ako ne onda 15-20 dana kasnije, kad se završi još koji stadion i faca.
 5. Oce li ovo i trofeji biti i za evropske lige ili samo balkan ? :)
 6. Struktura fajlova za PC i PS4 je ista. Kao bazu korisitim kompletan smoke patch SP3 2020 za sezonu 20/21, tu su vec ubaceni Partizan i Zvezda. On radi bez problelama na PS4 samo treba da se prepakuje kao pkg, bez ikakve potrebe da se modifikuje bilo koji fajl. Svi fajlovi u smoke patchu su cpk. Naravno, jedino ps4 mora da bude hakovan da bi se ubacivale modifikovane stvari, ne pricam za pirateriju :) isto bi radilo i sa originalnim diskom. Stadion Partizana i C. Zvezde, koji sam skinuo odavde je iz : e[ovo je]football BPB 2020 Euro 2020 Edition Patch. Jedina stvar koja mora da se uradi je da se uz pomoc PES Stadium ID Changer Tools promeni id stadiona u odgovarajuci. Za Partizanov stadion je ostalo par st046 ostataka, za Zvezdu st002 koje sam morao rucno da promenim i da se nakon toga generisu novi stadium.bin, stadiumorder.bin... fajlovi. Nakon svega toga generise se novi cpk fajl, u smoke patchu postoje 16 empty extra cpk fajlova koji mogu da se koriste za ubacivanje novih stvari. Addboards isto rade, samo me ovde zeza parti.fpk zbog duplih reklama, ako iskoristim onaj sls.fpk onda radi dobro, jedino su reklame drugacije.
 7. Oba trofeja gotova, malo će oni bolje izgledati u igri, shading u Blenderu nije najsjajniji. Idemo dalje! Trofej lige je prerađena verzija trofeja koji je uradio @amirpjanic7
 8. @Plavac_3110 Pazi na jezik
 9. Sine, hoces mozda da ti dovedemo par kurvi, da ti ga malo slajfaju dok igras Pes? Mislim realno, najzasluzniji si sto ce ovaj patch da se realizuje.
 10. Izvini, nismo te prepoznali, evo odma
 11. Kako si prebacio stadion na PS4? To nije moguce, barem meni nije poznato da je moguce
 12. Prebacio sam stadion Partizana i C. Zvezde na PS4, adboards sa BPB patcha.. sve to lepo, fino radi. Samo me iritira, iako je tako na Partizanovom stadionu, dupli addboards. Sta treba promeniti najverovatnije je to u fajlu parti.fpk: bill_anime.json ili neki od onih .fmdl fajlova u folderu scenes. Previse je komplikovano nasumicno menjati na PS4 jer svaki put moram da repakujem ceo patch da bih proverio da li radi. Hvala.
 13. Evo da vidite na čemu smo danas radili. Ovo su Asseti za Entrance i Trophy server za Bosanski Kup i m:tel Premijer Ligu. U pitanju su platforma za ceremoniju proslave prvaka, postolje za pehar kao i postolje za loptu pri početku utakmice. Ostalo je još da se odrade trofeji. Posle toga ekspresno prelazimo na Telekom 1. HNL i Kup Hrvatske.
 14. Last week
 15. Ima li sanse za tetovaze kataia i nikolica bato ?
 16. Au druze al si puko...potrudi se prvo da procitas malo temu pa onda pisi nesto...jos si otvorio novu temu...
 17. Ubacite Prvu ligu Srbije, i potrudite se da ubacite sto vise stadiona iz JSL.
 18. Zbog čega onda igras ligu, kup da gledas tih 20 sekundi glupu default animaciju od Konamija koja je uvik ista za sve lige, dije tu čar meni osobno ta sitnica nije uopće sitnica... A sto se tiče mog Hajduka valjda si čuja za izraz "Hajduk živi vječno" tako da druže ima vrimena A Milošu fala na odgovoru
 19. U V1 neće biti, ni za Srbiju, dok ne završimo sve, tako da je odgovor da. Radi se na njima :)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...