Jump to content

Welcome to Balkan PES BOX
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Pravila Foruma

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Горан

Горан

    PES 2014

  • Members
  • 647 posts

**PRAVILA FORUMA**

13_logo100.png

1. Postujte sve clanove foruma i ne vredjajte ih po bilo kojoj osnovi, narocito verskoj i nacionalnoj (kaznjava se udaljavanjem sa foruma). Ponasajte se onako kako biste voleli da se drugi ponasaju prema Vama.
2. Forum i sajt je dostupan svima i svako se moze registrovati i pisati i stoga web tim balkanpesbox.com ne odgovara za materijal preuzet sa foruma
3. Zabranjena je preterana upotreba smajlija po jednom postu
4. Reklamiranje drugih foruma, sajtova, blogova, servera i slicnih stvari je najstroze zabranjeno i kaznjava se banom na odredjeni period.
5. Postavite svoje pitanje u pravom forumu, jedno pitanje je sasvim dovoljno. Procitajte opis foruma, pogledajte o cemu se u izabranom forumu govori i trudite se da Vase pitanje bude u skladu sa tematikom tog foruma.
6. Dozvoljeni su svi avatari osim onih koji pozivaju na bilo kakvu mrznju i slicno. Maximalna velicina avatara je 125x125 piksela
7. Ne pravite duple postove jer ce se oni smatrati spamom! Imate opciju edit ili izmeni pa zeljeni text dodajte u post. Dupli postovi se dozvoljavaju samo u slucaju:
- da se navodi dugacak text (koji ne moze da stane u jedan post) ;
- da su dva posta razlicitog karaktera, ( tipa vesti ) , pa onda ne ide da budu u istom postu
Izuzev ova dva slucaja dupli postovi ( post jedan za drugim ) se smatraju spamovima i bice brisani !
8. Zabranjeno otvaranje više od jednog naloga!
9. Zabranjeno postavljanje pornografskog sadržaja kao i njihova upotreba u vidu potpisa i avatara!!!
10. Zabranjena piraterija u svakom vidu!!! (torrenti,itd)
11. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu. Takođe naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.
12. Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.
13. Svaki korisnik mora da ima barem 15 postova da bi mogao da posalje prvatnu poruku!
14. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane. Na Forumu postoji dugme "Hvala" koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci.
15. Ako kopirate neku vijest, topik ili bilo kakav obavezno napišite i izvor istoga
16. STROGO JE ZABRANJENO POSTAVLJANJE MATERIJALA KOJI SU U VLASNISTVU KONAMI-a ILI BILO KOGA DRUGOG KOJI KRSI AUTORSKA PRAVA BILO KOJEG LICA ILI KOMPANIJE

PRIDRŽAVAJTE SE PRAVILA JER SMO SVI OVDE PRETEŽNO RADI ZABAVE


Edited by dani12o82, 05 July 2016 - 10:17 AM.

  • Geraldmog and ajdinedit like this
Где ти много обећавају, малу торбу понеси.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users